Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 04:32

Δύο νίκες και μία ήττα για τα τμήματα της ΑΕ Σαντορίνης [pics]

Δύο αναμετρήσεις με θετική έκβαση για τις Κορασίδες και τους Έφηβους της ΑΕ Σαντορίνης απέναντι στον ΑΟ Πάρου και μία ήττα για τους Παμπαίδες ήταν ο απολογισμός στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ.

Το επίσημο πόρταλ της ΑΕ Σαντορίνης αναφέρει σχετικά:

Με απόλυτη επιτυχία ξεπέρασαν τα εμπόδια της αναμέτρησης με τα τμήματα του ΑΟ Πάρου τα τμήματα Εφήβων και Κορασίδων της ομάδας μας.

 Στο αγωνιστικό μέρος για τις Κορασίδες…

Με στόχο να διεκδικήσουν την πρώτη θέση του Β΄ Ομίλου αγωνίστηκαν οι Κορασίδες μας το απόγευμα του Σαββάτου με αντίπαλο την αήττητη ομάδα του ΑΟ Πάρου και το αποτέλεσμα του αγώνα τις δικαίωσε απόλυτα! Τις επόμενες εβδομάδες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το Final 4 του πρωταθλήματος Κορασίδων της ΕΣΚΚ που θα πραγματοποιηθεί στην Πάρο στις 17-18 Μαρτίου.

Το φύλλο αγώνα:

ΕΣΚΚ Κορασίδων Β΄ όμιλος

Α.Ε. Σαντορίνης – Α.Ο.  Πάρου 41-21

Δεκάλεπτα: 11-11, 13-2, 4-2, 13-6

Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος, Κασάπη

Α.Ε. Σαντορίνης (Χατζηαυγουστίδης Π.): Βαρβαρήγου Αν., Τσολακίδου Αλκ., Σελάμι Τζ.2, Χάλαρη Αν.17, Φουστέρη Δ., Παπαιωάννου Φ.12, Σκαπινάκη Ν.4, Γούσια Καλ.4, Αργυρού Μαρ., Ξαγοράρη Αρτ.2, Τσαβδαρίδη Θεοδ., Φύτρου Αικ..

Α.Ο. Πάρου (Βλάχος Σ.): Καλακώνα Β., Φλέσσα Δ.2, Καλακώνα Α. 4, Κουρμούκη, Αλιπράντη Δ. 5, Βεντούρη Α. 4, Βιώνη Φ., Μπίζα Φ., Ιωαννίδου Αλ. 6, Πάσσαρη Μ.

 Στο αγωνιστικό μέρος για τoυς Εφήβους …

Μονόδρομος ήταν η νίκη για να κρατηθεί όρθιο στη μάχη του Final 4 το Εφηβικό μας! Με την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε απέδειξε ότι μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο. Μένει η αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής με τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια που θα δώσει, σε μία από τις δύο ομάδες, το εισιτήριο για το Final 4 που θα πραγματοποιηθεί στην Τήνο στις 10-11 Μαρτίου.

Το φύλλο αγώνα:

ΕΣΚΚ Εφήβων Β΄ όμιλος

ΑΕ Σαντορίνης – ΑΟ Πάρου 69 – 35

Δεκάλεπτα: 15-5, 21-17, 21-7, 12-6

Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος, Κασάπη

ΑΕ Σαντορίνης (Αξιώτης Κ.): Βαρβαρήγος Ι.2, Βλαβιανός Ν.11, Βλαβιανός Γ.2, Φερατάι Ν.3, Πελεκάνος Ι.3, Σταθάκης-Κορωνιός Ν.4, Φέγγης Κ.10, Δαρζέντας Μ.6, Παπαδόπουλος Α., Δαμίγος Α.21, Καβαλλάρης Κ.4, Φουστέρης Χ.3.

ΑΟ Πάρου (Καζακίδης Θ.): Κίτα Φ.3, Καλακώνας Π. 12, Κούτρας Κ.2, Κονδύλης Θ.6, Βιώνης Κ., Βαγιόπουλος Χ.3, Ζωντανός Β.2, Αρκουλής Μ., Σαλταμάνης Εμ., Μπάλιος Β.5, Κουρμούκης Μ., Βιώνης Γ..

Πλούσιες αγωνιστικές εμπειρίες για τoυς Παμπαίδες …

Το μεσημέρι της Κυριακής 25/02 το τμήμα Παμπαίδων της ομάδας μας υποδέχθηκε το αντίστοιχο τμήμα του Α.Ο. Πάρου στο πλαίσιο του Τουρνουά 2004 της ΕΣΚΚ, για αθλητές γεννηθέντες το 2004 και νεότερους. Έχοντας την υποστήριξη των συναθλητών τους και των φίλων της ΑΕΣ που βρέθηκαν δίπλα τους, αγωνίστηκαν με θέρμη και επιμονή παρόλο που δεν κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού.

Το τελικό σκορ ήταν 18-59 υπέρ του ΑΟ Πάρου.

Σύνθεση ΑΕ Σαντορίνης (Προπονητής Αξιώτης Κώστας):  Γρηγοριάδης Ιορδάνης, Δαρζέντας Ρουσσέτος, Διαμαντής Αλέξανδρος, Καβαλλάρης Γεώργιος, Καραμολέγκος Άγγελος, Κασαπίου Ι., Κασαπίου Ο.Ι., Λειβαδάρος Στυλιανός, Λειβαδάρος Νικόλαος, Μουρατίδης Χάρης, Ξαγοράρης Αρτέμιος, Τσαχάκης Μιχαήλ, Φύτρος Επιφάνιος, Φωκιανός Μάριος.

Ευχαριστούμε θερμά τις οικογένειες των αθλητών μας και τους φίλους της ΑΕΣ για την πολύτιμη παρουσία και υποστήριξή τους σε όλους τους αγώνες!

Φωτογραφίες και σχόλιο από το μέλος του ΑΟ Πάρου κ. Άκη Αλιπράντη:

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares