Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 00:52

Φιλικό στην Αθήνα για τις παγκορασίδες του ΑΟ Άνδρου

Πριν καλά – καλά τελειώσει το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν, στην μπασκετική Άνδρο ήδη βάζουν τις βάσεις για την επόμενη χρονιά.

Η πρώτη εξόρμηση του τοπικού Αθλητικού Ομίλου του νησιού των Κυκλάδων γίνεται την Παρασκευή 13 Απριλίου με την ομάδα των παγκορασίδων, η οποία αναχωρεί με τον προπονητή της Κυριάκο Μουστάκα και τους συνοδούς για την Αθήνα.

Οι νεαρές αθλήτριες, θα παίξουν φιλικό προετοιμασίας το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και συγκεκριμένα στις 2:00 μ.μ. θα αντιμετωπίσουν το αντίστοιχο τμήμα του Κρόνου Γέρακα στο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Παλλήνης. Το φιλικό αυτό θα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν οι αθλήτριες του Μουστάκα παραστάσεις κι εμπειρίες, με στόχο να επιστρέψουν στην βάση τους για να προσφέρουν περισσότερα στον “κυανόλευκο” σύλλογο του νησιού.

Οι παίκτριες που θα λάβουν μέρος στο φιλικό επί αθηναϊκού εδάφους είναι κορίτσια από Α’ γυμνασίου έως και Πέμπτη δημοτικού, ενώ την σεζόν που τελείωσε τερμάτισαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares