Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 20:55

Πρώτη μάχη για Πανναξιακό ΑΟΝ και ΑΟ Ερμούπολης…

Μία ημέρα μετά την πρώτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών, στην μάχη ρίχνεται και το δεύτερο ζευγάρι.

Ο πρωτοπόρος του Β’ ομίλου, ο Πανναξιακός ΑΟΝ υποδέχεται στο ΔΑΚ Νάξου την Κυριακή 15 Απριλίου στις 3:00 μ.μ. τον δεύτερο του Α’ ομίλου, τον ΑΟ Ερμούπολης με τις δύο ομάδες να αναζητούν την πρώτη νίκη από τις δύο που χρειάζονται και θα τους δώσει το εισιτήριο για την τελική φάση.

Δύο ήταν, ή μάλλον τρεις είναι οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων από το παρελθόν που έχουν να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Οι δύο πρώτες έρχονται πριν από έντεκα χρόνια, το 2007 όταν στον πρώτο τελικό στην Σύρο, ο ΑΟ Ερμούπολης είχε κερδίσει με 22 πόντους διαφορά με τρίποντο στο τέλος και στον επαναληπτικό οι Ναξιώτες, που πολλοί τους είχαν ξεγραμμένους, γύρισαν τούμπα την διαφορά και με τους +30 πήραν ένα παλικαρίσιο πρωτάθλημα. Η τρίτη αναμέτρηση πριν τρία χρόνια, το 2015 όπου με το τελικό σκορ 45-93 ο Πανναξιακός στον τελικό της Τήνου είχε πανηγυρίσει το πρωτάθλημα Κυκλάδων, όπου μετέπειτα συμμετείχε για πρώτη φορά στην Γ’ εθνική.

Με …όπλο την έδρα του και την παρουσία του κόσμου του, ο οποίος δεν τον έχει εγκαταλείψει σε κανένα παιχνίδι, οι παίκτες του Τάσου Βάβουλα θα φιλοξενήσουν τον ΑΟ Ερμούπολης. Ο προπονητής των “κυανοκίτρινων” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει απουσίες και να υπολογίζει σε όλους του τους παίκτες. Όπως δηλώνουν στον Πανναξιακό για τον αντίπαλό τους στην κυριακάτικη αναμέτρηση «είναι μια καλή ομάδα που της αρέσει το physical game. Διαβασμένοι, μέσα σε πολύ καλό κλίμα και χωρίς άγχος μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε το πρώτο βήμα»…

afisa_panax_syros.jpg

Από την άλλη πλευρά, οι Συριανοί που θα παραταχθούν χωρίς τον βασικό τους σέντερ, τον Ισίδωρο Φρέρη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο δηλώνουν πως θα παραταχθούν χωρίς άγχος παρά το γεγονός πως παίζουν απέναντι σε μια πιο έμπειρη ομάδα.

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπως τα άλλα», δήλωσε ο προπονητής της Ερμούπολης Ανδρέας Μαύρος στο “SportCyclades” και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει άγχος για αυτό το παιχνίδι. Ο Πανναξιακός είναι πάντα ένας δυνατός αντίπαλος με παίκτες, οι οποίοι έχουν παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Έχουν λοιπόν την εμπειρία, αλλά και την συνοχή σαν ομάδα, αφού αγωνίζονται οι περισσότεροι αρκετά χρόνια μαζί. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μια ομάδα που προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους». Και κατέληξε: «Θέλουμε να χαρούμε τα παιχνίδια και να παίξουμε όμορφο μπάσκετ. Από εκεί και πέρα ας κερδίσει ο καλύτερος».

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Κώστας Παπαδημητρόπουλος και Μάριος Κιουλάφας

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares