Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 23:37

Με νέο λουκ και σούπερ εμφάνιση στην τελική φάση ο Πανναξιακός…

Τη νέα εμφάνιση, με τους νέους χορηγούς που θα στηρίξουν το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου και τη νέα σεζόν, εγκαινίασε στο παιχνίδι με τον ΑΟ Ερμούπολης ο Πανναξιακός και μάλλον του έφερε γούρι μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Σύρο.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου στο Αθλητικό Κέντρο Δήμου Ερμούπολης “Δημήτριος Βικέλας”, η ομάδα της Νάξου νίκησε με σκορ 66-91, έκανε το 2-0 στις νίκες και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την τελική φάση της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών.

Εκεί, θα βρει αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” – ΑΟ Μυκόνου (σ.σ. ο νικητής βγαίνει στις δύο νίκες με εναλλαγές στις έδρες) με τους Απεραθείτες να προηγούνται ήδη με 1-0 μέσα στην Τήνο.

Η αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί (11:30) του Σαββάτου 21 Απριλίου στο ΔΑΚ Νάξου αναβλήθηκε, καθώς δεν έγινε το προγραμματισμένο δρομολόγιο του ANDROS JET λόγω του καιρού και ο ένας εκ των δύο διαιτητών δεν προσήλθε στο νησί της Αριάδνης.

Στα του ματς, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και με αρκετούς πόντους από την ρακέτα πήραν προβάδισμα με +10 (19-9). Η είσοδος του Παναγιώτη Καλαβρού στην αναμέτρηση περιόρισε τους Συριανούς, με τους παίκτες του Τάσου Βάβουλα να κάνουν την ανατροπή και να παίρνουν το προβάδισμα με σκορ 38-40 λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ανδρέα Μαύρου με τρία τρίποντα προσπάθησαν να μαζέψουν το σκορ, αλλά ο Πανναξιακός με μπροστάρηδες τους Παναγιώτη Πολίτη, Σπύρο Μάκαρη και Νίκο Αρτσάνο κατάφερε να διατηρήσει την υπέρ του διαφορά και όσο περνούσε η ώρα αυτή να ξεφεύγει.

  • Ο επίσημος Πανναξιακός ευχαριστεί τις ακτοπλοϊκές εταιρίες Blue Star Ferries και SEA JET για την χορηγία τους στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των μετακινήσεων του τμήματος μπάσκετ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαρουδιάς, Γουτσίκας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-20, 42-54 (ημίχρονο), 58-70, 66-91.

ΑΟ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ (Α.Μαύρος): Ρουμελιώτης 2, Τομαής 9 (3), Παρμαξίδης 11 (2), Γαβιώτης 6 (2), Χαλκιόπουλος 28 (2), Καραμολέγκος, Αληφραγκής Θ. 6, Μαρινάκης, Χατζηαναγνώστου, Κατσαμάγκος, Αληφραγκής Δ. 4, Γαδ.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Τ.Βάβουλας): Κρητικός, Μαγγιώρος 6, Καλαβρός 4, Πολίτης 27 (6), Παπαβασιλείου 3, Αρτσάνος 17 (5), Λάσκαρης 2, Μάκαρης 21 (1), Αδελφουλάκος, Βασιλειάδης, Μάνο, Μυλωνάς 11 (1).

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares