Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 22:44

Στη Σύρο για το 2/2 οι Παμπαίδες του ΑΟ Άνδρου…

Με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες του στον βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων ταξιδεύει την Κυριακή 29 Απριλίου στη Σύρο το τμήμα Παμπαίδων του ΑΟ Άνδρου, όπου θα αντιμετωπίσει στις 9:00 π.μ. το αντίστοιχο τμήμα του ΑΟ Ερμούπολης.

Οι νεαροί παίκτες του Κυριάκου Μουστάκα έπειτα από την νίκη της πρεμιέρας επί του Περιστεριώνα Τήνου με σκορ 59-27 (σ.σ. η αναμέτρηση είχε γίνει μέσα Δεκεμβρίου) ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του δεύτερου ροζ φύλλου αγώνα, που θα τους φέρει στην κορυφή του ομίλου με δύο νίκες, αφού την περασμένη αγωνιστική ο κυριακάτικος αντίπαλός του είχε κερδίσει στην Τήνο τον Περιστεριώνα με σκορ 28-61.

Να σημειωθεί πάντως, πως το έργο του Μουστάκα μόνο εύκολο δεν είναι, αφού το συγκεκριμένο αγωνιστικό τμήμα υποδομής του συλλόγου (σ.σ. την ομάδα την αποτελούν κυρίως παιδιά που είναι γεννημένα το 2004, αλλά και παιδιά που είναι γεννημένα το 2006) της Άνδρου κάνει ξεχωριστά προπονήσεις λόγω αποστάσεων. Συγκεκριμένα, οι μισοί παίκτες αθλούνται στη Χώρα, ενώ οι υπόλοιποι στο Γαύριο. Οπότε, οι αγώνες του πρωταθλήματος αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να …γνωριστούν όλοι μεταξύ τους, μιας κι θα αποτελέσουν το παιδικό τμήμα των “κυανόλευκων” για τα επόμενα δύο χρόνια.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares