Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 00:38

Φόρεσε τα γιορτινά της η Τήνος και βράβευσε τους πρωταθλητές της!!!

Την αποκαλούν “Μούσα του Αιγαίου” και δεν είναι τυχαίο… Η Τήνος, από άκρη σε άκρη, είναι αυτή η ζεστή αγκαλιά που πάντα αναζητούσατε. Φιλική, οικεία, μα πάνω από όλα φιλόξενη… Αυτό το φιλόξενο λοιπόν νησί της Μεγαλόχαρης φόρεσε τα γιορτινά του το Σάββατο 28 Απριλίου για να βραβεύσει τους πρωταθλητές μπάσκετ Κυκλάδων του Περιστεριώνα στις κατηγορίες των εφήβων, κορασίδων και παίδων.

per_4yujtyrtree.JPG

Πλήθος κόσμου κατέκλεισε το κλειστό γυμναστήριο του νησιού “Τήνια 1895” και με τις επευφημίες και τα χειροκροτήματά τους επιβράβευσε τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες των προπονητών Αντώνη Βιδάλη και Παναγιώτη Σιώτη που έβγαλαν ασπροπρόσωπους γονείς, συγγενείς και φίλους στην προσπάθειά τους. Μα πάνω από όλους την διοίκηση του συλλόγου, υπό την προεδρία του Παναγιώτη Μπουζαλάκου που κάνουν τα πάντα για να αναπτυχθεί ο αθλητισμός στο νησί.

per_3iukujyt.JPG

Το μπασκετικό τουρνουά με την ονομασία “Tinos Basketball Meeting” που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον δήμο Τήνου μόνο επιτυχημένο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Και πως θα μπορούσε να μην ήταν όταν σε αυτό, πέραν του Περιστεριώνα συμμετείχαν ο πρωταθλητής του πανελληνίου πρωταθλήματος στους έφηβους Ολυμπιακός Πειραιώς, το ιστορικό σωματείο, ο Μίλωνας Νέας Σμύρνης και ο …γείτονας ΑΟ Μυκόνου.

per_1uythjy.JPG

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η βράβευση που πραγματοποίησε ο Περιστεριώνας στον “τίμιο γίγαντα” του Ευρωμπάσκετ του 1987 και νυν τεχνικού διευθυντή των “ερυθρόλευκων”, του Αργύρη Καμπούρη που με την παρουσία του …στόλισε ξεχωριστά την όλη διοργάνωση.

per_2fhdthth.JPG

Στους πρωταθλητές Κυκλάδων δια χειρός του δημάρχου Τήνου, του Ιωάννη Σιώτη

απονεμήθηκαν τρία κύπελλα (ένα για κάθε τμήμα) επίσης, στους αρχηγούς των τριών ομάδων που συμπλήρωναν το τουρνουά δόθηκε το οικόσημο του δήμου Τήνου. 

milonas_1htht.jpg

Στα του τουρνουά, το πρόγραμμα άνοιξε με την αναμέτρηση του ΑΟ Μυκόνου με τον Μίλωνα, με την αθηναϊκή ομάδα να επικρατεί με σκορ 79-52, ενώ στο άλλο ματς ο Ολυμπιακός νίκησε τον γηπεδούχο Περιστεριώνα Τήνου με σκορ 80-50. Αποτελέσματα που λίγη σημασία έχουν… Αυτό που αξίζει στους διοργανωτές είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και φυσικά στα παιδιά του Περιστεριώνα που έφεραν στο νησί της Τήνου τους τρεις τίτλους. Η συνέχεια ανήκει στην δεύτερη μέρα του τουρνουά. Με το πρόγραμμα της διοργάνωσης να περιλαμβάνει:

Κυριακή 29 Απριλίου:

  • Περιστεριώνας Τήνου - Αθλητικός Όμιλος Νέας Σμύρνης - Ο Μίλωνας 9:15 π.μ.
  • Αθλητικός Όμιλος Μυκόνου - Ολυμπιακός 11:30 π.μ.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: tinostoday.gr 

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares