Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 23:06

Ο κύβος ερρίφθη, το Σάββατο 19/5 ο πρώτος τελικός Πανναξιακού – ΑΠΑΣ!

Μετά από έναν …μαραθώνιο διαβουλεύσεων ο κύβος ερρίφθη και ο πρώτος τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών ανάμεσα σε Πανναξιακό και ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” ορίστηκε για το Σάββατο 19 Μαΐου στις 6:30 μ.μ. στο ΔΑΚ Νάξου.

Όλα αυτά, ύστερα από την απόφαση της Ένωσης να αναβάλει το πρώτο ματς το περασμένο Σάββατο λόγω σοβαρού οικογενειακού θέματος του Μάριου Ονάσογλου, ο οποίος προσελήφθη ως προπονητής στον πάγκο των Απεραθειτών λόγω της ποινής που έχει επιβληθεί στον Θοδωρή Μάμμο και κατόπιν συνεννόησης με την διοίκηση του Πανναξιακού.

panapas_1_1.jpg

Βάση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ο πρωταθλητής πρέπει να έχει δηλωθεί ως την Δευτέρα 4 Ιουνίου κι όχι ως το Σάββατο 2 Ιούνη που ήταν αρχικά. Ως εκ τούτου, υπάρχει περιθώριο για τα επόμενα τρία σαββατοκύριακα αν και εφόσον χρειαστούν τρία παιχνίδια, αφού ο νικητής στις αναμετρήσεις βγαίνει στις δύο νίκες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, ο Λώρης Σαλάχας επικοινώνησε την περασμένη Παρασκευή με τους διοικούντες των δύο συλλόγων, τους ενημέρωσε σχετικά και τους ζήτησε να συνεννοηθούν μεταξύ τους για πότε επιθυμούν να οριστούν οι αναμετρήσεις.

Εν τέλει, έπειτα από κοινή απόφαση της ΕΣΚΚ και των διοικήσεων Πανναξιακού και ΑΠΑΣ, ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί όπως προαναφέραμε το Σάββατο 19 Μαΐου μιας και καθημερινή δεν εξυπηρετεί, αφού δεν θα υπάρχει και η δυνατότητα να πάει κόσμος στο γήπεδο.

Κατόπιν αυτού και κάθε τελικός που θα γίνει, ως εκ τούτου θα διεξαχθεί τα επόμενα δύο (19/5, 26-27/5 κι αν χρειαστεί 2-3/6), ή τρία σαββατοκύριακα με καλύτερη ημέρα και ώρα αγώνος τα απογεύματα του εκάστοτε Σαββάτου που αποτελούν την καλύτερη ημέρα και ώρα προσέλευσης του ναξιώτικου φιλάθλου κοινού. Όλα με σκοπό να υπάρξει sold out στο ΔΑΚ Νάξου όπως υπήρξε από τη χρονιά 2011 κι έπειτα στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων…

«Ελπίζω όσοι αγώνες κι αν χρειαστούν να γίνουν σε κόσμιο περιβάλλον», δήλωσε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά ο Λώρης Σαλάχας και πρόσθεσε: «Είναι δύο ναξιώτικες ομάδες και το μόνο που έχουν να χωρίσουν είναι 40 λεπτά μπάσκετ».

 

panapas_3_1.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares