Κυριακή, 03 Ιουνίου 2018 14:36

Αξέχαστη εμπειρία για όλους στο 3ο τουρνουά “Γεώργιος Μουζάκης” της Άνδρου!

Μόνο πετυχημένο θα μπορούσε χαρακτηριστεί το τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε ο ΑΟ Άνδρου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην μνήμη του πρώην προπονητή της ομάδας του νησιού των Κυκλάδων, του Γεώργιου Μουζάκη το Σάββατο 2 Ιουνίου.

Πέραν της οικοδέσποινας ομάδας της Άνδρου, στο τουρνουά “Γεώργιος Μουζάκης” που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Άνδρου και διεξήχθη στο γήπεδο Γαυρίου συμμετείχαν και οι ομάδες του Περιστεριώνα Τήνου και του ΑΟ Ερμούπολης.

2_2_3_1.jpg

Οι νεαροί αθλητές, αγόρια γεννημένα το 2009-2010, καθώς και οι προπονητές των τριών σωματείων των Κυκλάδων (Κυριάκος Μουστάκας του ΑΟ Άνδρου, Παναγιώτης Σιώτης του Περιστεριώνα Τήνου και Βαρβάρα Κούτρα, Έφη Κασσιανού του ΑΟ Ερμούπολης) έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια κι όλοι έφυγαν από την Άνδρο με τις καλύτερες αναμνήσεις.

3_3_3.jpg

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους και των τριών ομάδων, που οδηγούν τα παιδιά σε υγιείς και ασφαλείς δρόμους, όσο και στις οικογένειες, όχι μόνο των συμμετεχόντων παιδιών, αλλά και όλων των αθλητών για την προτροπή των παιδιών τους στον αθλητισμό.

Η θέληση, το πάθος και η αγωνιστικότητα που τους διακρίνει, αποτελούν ένα ισχυρό κίνητρο για τα νεότερα παιδιά των συλλόγων τους που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

4_4_2.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ

"Για 3η συνεχόμενη χρονιά ολοκληρώθηκαν χθες στο Γαύριο αγώνες Μπάσκετ παιδιών 2ας και 3ης δημοτικού, (γεννημένοι 2009 2010) εις μνήμη του φίλου εκπαιδευτικού και πρώτου προπονητή της ομάδας του Α.Ο.Ανδρου Γιώργου Μουζάκη που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από κοντά μας.
Ευχαριστούμε τους συλλόγους Α.Ο. Ερμούπολη και Περιστεριώνα Τήνου που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και συμμετείχαν στο σημαντικό για εμάς τουρνουά. 
Όσο θυμόμαστε τον Γιώργο πάντα θα ζει μέσα από τη σκέψη μας..."

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares