Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 21:16

Άρης Γυφτάκης: Tα φαβορί φαίνονται μέσα στο γήπεδο…

Το …περυσινό πάθημα φαίνεται πως έχει γίνει μάθημα για την Καλλιθέα Ρόδου, η οποία στους φετινούς αγώνες μπαράζ για την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες θέλει να φέρει εις πέρας τον στόχο που έχουν θέσει οι άνθρωποι του συλλόγου από την αρχή της σεζόν. Συγκεκριμένα, την άνοδο στην Γ’ εθνική.

Έπειτα από 10 μήνες σκληρής προετοιμασίας το πλήρωμα του χρόνου έφτασε κι άπαντες στους πρωταθλητές της ΤΕ Δωδεκανήσων εμφανίζονται ετοιμοπόλεμοι. Η περυσινή ήττα (58-69) στο φινάλε από τον ΒΑΟΛ Χίου που τους άφησε εκτός και τους Χιώτες να παίρνουν το εισιτήριο για την Γ’ εθνική φαίνεται πως πείσμωσε τους “κυανοκίτρινους”, oι οποίοι δεν θέλουν να αφήσουν και τη φετινή χρονιά να πάει χαμένη.

Παρά την κούραση από τις συνεχόμενες προπονήσεις, οι Ροδίτες ανεβάζουν στροφές και παρουσιάζουν μία πολύ καλή εικόνα, λίγες μέρες πριν από τους αγώνες μπαράζ που θα διεξαχθούν από 20 έως 24 Ιουνίου στην Αθήνα στο κλειστό γυμναστήριο “Ανδρέας Παπανδρέου” του δήμου Περιστερίου. Ο νέος προπονητής, ο Στάθης Βλαχοδήμος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Το σημαντικό παιχνίδι για τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου είναι το πρώτο κόντρα στον Φιλοπρόοδο Όμιλο Βροντάδου Χίου, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Ήδη το προπονητικό επιτελείο έχει συλλέξει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για όλους τους αντιπάλους (Φ.Ο.Β., ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” Νάξου, Α.Ε. Καρλοβάσου και Παπάδος Γέρας), ώστε η Καλλιθέα να παρουσιαστεί καλά διαβασμένη.

Γνώστες του χώρου του αθλήματος χαρακτηρίζουν την Καλλιθέα ως το πρώτο φαβορί για την άνοδο. Τι λέει, όμως, ο άσος της ομάδας της Ρόδου, ο Άρης Γυφτάκης στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά;

«Όπως είδαμε και πέρυσι δεν έχει σημασία ποιος είναι το φαβορί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γυφτάκης και πρόσθεσε: «Φέτος έχουμε πιο …γεμάτο ρόστερ. Στόχος μας από την αρχή της σεζόν είναι η άνοδος στην Γ’ εθνική και αυτό θα επιδιώξουμε. Δεν είναι τίποτα εύκολο, αφού απέναντί μας θα βρούμε υπολογίσιμους αντιπάλους. Όλα θα φανούν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 12sports.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares