Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 22:34

Προσγειωμένοι και με φόντο το …όνειρο στην Αθήνα ο ΑΠΑΣ!

Έπειτα από δύο εβδομάδες μετά την στέψη του ως πρωταθλητής της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών, ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” ολοκλήρωσε την Δευτέρα 18 Ιουνίου την προετοιμασία του για την έναρξη των αγώνων μπαράζ (20-24/6) στο Περιστέρι.

Υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Μάμμου οι Απεραθείτες προετοιμάστηκαν εντατικά για τα παιχνίδια, κρατώντας χαμηλούς τόνους και με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το ευχάριστο για τον Θεσσαλό τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και η αποστολή θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα την Τρίτη 19 Ιουνίου σε …δύο δόσεις.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η πρώτη θα αναχωρήσει από τη Νάξο το πρωί και η δεύτερη με το απογευματινό δρομολόγιο. Κατά την άφιξη στην Αθήνα, οι “ορεινοί” θα πραγματοποιήσουν και προπόνηση στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Μπόθου στο Περιστέρι, ενώ εκεί θα ενσωματωθούν και οι …Αθηναίοι, οι Γιώργος Αθανασιάδης, Μιχάλης Κάβουρας και Νίκος Μελάς.

Την υπόλοιπη αποστολή των πρωταθλητών απαρτίζουν οι: Δημήτρης Χουζούρης, Νίκος Χάρος, Δημήτρης Μαργαρίτης, Αλμαρίντο Κιόσκου, Στέφανος Κώτσος, Στέφανος Προμπονάς, Βασίλης Βουτυρόπουλος, Γιάννης Βενιέρης, Νίκος Ναυπλιώτης, Γιούελς Σεϊντίνι, Γιάννης Φραντζέσκος, Γιώργος Χάλκος και Γιάννης Μαργαρίτης.

ΜΕ ΟΝΑΣΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Μάριος Ονάσογλου, ο οποίος θα κάθεται σε ακόμη τέσσερα παιχνίδια στην άκρη του πάγκου του ΑΠΑΣ, αφού υπάρχει η γνωστή τιμωρία του Μάμμου, που θα τον αφήσει για ακόμη μία φορά να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του στο παρκέ από την εξέδρα.

Δεδομένο θεωρούν στον ΑΠΑΣ πως στο κλειστό γυμναστήριο “Ανδρέας Παπανδρέου” του δήμου Περιστερίου θα παραβρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι από την Αθήνα, όπου ζουν αρκετοί Ναξιώτες και θα συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των παικτών των “Φαναρίων και στις τέσσερις αναμετρήσεις.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΑΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ

Τον πρωταθλητή της ΤΕ Σάμου ΑΕ Καρλοβάσου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα ο ΑΠΑΣ στις 3:00 μ.μ., ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι το εξής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20/06): Φανάρια Νάξου- Α.Ε. Καρλοβάσου, Φ.Ο. Βροντάδου Χίου- Καλλιθέα Ρόδου, Ρεπό έχει ο Παπάδος Γέρας. 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/06):

Παπάδος Γέρας- Φ.Ο. Βροντάδου Χίου, Καλλιθέα Ρόδου - Φανάρια Νάξου, Ρεπό έχει η Α.Ε. Καρλοβάσου. 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22/06): Α.Ε. Καρλοβάσου- Καλλιθέα Ρόδου, Φανάρια Νάξου- Παπάδος Γέρας, Ρεπό έχει ο Φ.Ο. Βροντάδου Χίου.
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23/06): Φ.Ο. Βροντάδου Χίου- Φανάρια Νάξου, Παπάδος Γέρας- Α.Ε. Καρλοβάσου, Ρεπό έχει η Καλλιθέα Ρόδου. 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/06):
Καλλιθέα Ρόδου- Παπάδος Γέρας, Α.Ε. Καρλοβάσου- Φ.Ο. Βροντάδου Χίου, Ρεπό έχουν τα Φανάρια Νάξου.

ΜΑΜΜΟΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΒΓΕΙ…

Στα πόδια τους πατάνε άπαντες στον ΑΠΑΣ εν όψει των αγώνων μπαράζ για το εισιτήριο της ανόδου στις εθνικές κατηγορίες. Οι πρωταθλητές Κυκλάδων αναγνωρίζουν πως το έργο τους δεν είναι καθόλου εύκολο και όπως δήλωσε στο “SportCyclades” ο Θοδωρής Μάμμος και στον συνεργάτη μας στην Αθήνα Ιωάννη Νοταρά:

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ό,τι βγει. Ελπίζω πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε και τους τέσσερις αντιπάλους μας και να εκπροσωπήσουμε επάξια το νησί μας. Θα επιδιώξουμε να φανούν οι Κυκλάδες στον μπασκετικό χάρτη των εθνικών κατηγοριών».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares