Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 00:28

LG AegeanBall Festival 2018: Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Μόλις δύο βδομάδες απομένουν για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των Κυκλάδων! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Σύρος θα φιλοξενήσει το LG AegeanBall Festival από τις 4 έως τις 9 Ιουλίου.

Το ενδιαφέρον για τις συμμετοχές είναι εντυπωσιακό, προέρχεται από κάθε μήκος και πλάτος της Ελλάδας -και όχι μόνο!- και αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Αν δεν έχεις δηλώσει ήδη συμμετοχή, μην χάνεις χρόνο!

Φτιάξε τη δική σου ομάδα, συμπλήρωσε την Φόρμα Συμμετοχής και αν καταφέρεις να πας… μακριά θα αντιμετωπίσεις κορυφαίους παίκτες του Ευρωπαϊκού μπάσκετ σε απευθείας πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ!

Με 18 κατηγορίες, 9 για αγόρια και άνδρες και 9 για κορίτσια και γυναίκες, σίγουρα θα βρεις την κατάλληλη για σένα. Μάλιστα, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στην Κατηγορία LG Αθλητές του Αύριο, η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους Νέους και τις Νέες, καθώς τα έξοδα της συμμετοχής καλύπτονται από την LG Hellas, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της. Παράλληλα, η Κατηγορία PRO περιμένει όλους τους επαγγελματίες αθλητές και τις επαγγελματίες αθλήτριες να αναμετρηθούν σε μοναδικούς αγώνες υψηλού επιπέδου.

Διάβασε τις Πληροφορίες για να μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για την εγγραφή σου και το βασικό Πλάνο Αγώνων για να δεις πότε ξεκινούν οι αγώνες της ομάδας σου.

Μην ξεχνάτε ότι όλοι οι συμμετέχοντες δικαιούνται 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares