Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 19:56

“Σεφτέ” με Γιώργο Κουτσουμπάκο το ανδρικό του Περιστεριώνα!

Την ώρα που στην Ερμούπολη της Σύρου διεξάγεται το “LG AegeanBall Festival 2018” με εμπνευστή τον άσο του Ολυμπιακού Πειραιώς, τον Γιώργο Πρίντεζη 12 ναυτικά μίλια πιο μακριά, στην Τήνο ένας πρώην συμπαίκτης του από τις ακαδημίες των “ερυθρόλευκων”, ο Γιώργος Κουτσουμπάκος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Περιστεριώνα ενισχύοντας το ανδρικό τμήμα του συλλόγου.

Ο Κουτσουμπάκος, ο οποίος είναι πλέον μόνιμος κάτοικος του νησιού της Μεγαλόχαρης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades” εξασφάλισε και την επαγγελματική του στέγη εκεί, είναι 33 ετών, έχει ύψος 1μ.95εκ. και αγωνίζεται στη θέση “4”. Την τελευταία σεζόν ο έμπειρος φόργουορντ απείχε από τα παρκέ, αφού έκανε χειρουργείο σε χιαστό και μηνίσκο, ενώ πριν από δύο χρόνια αγωνίζονταν στον Πήγασο Κορυδαλλού. Παλιότερα είχε αγωνιστεί στον Άλιμο (Α2 και Β’ εθνική), Προοδευτική (Γ’ εθνική και Α’ ΕΣΚΑΝΑ), Εθνικό (Α’ ΕΣΚΑΝΑ), Φοίνικα (Α’ ΕΣΚΑΝΑ), Νικηφόρο (Β’ ΕΣΚΑ) και Πήγασο Κορυδαλλού (Γ’ ΕΣΚΑΝΑ).  

Ο σύλλογος του Περιστεριώνα, μόνο άγνωστος δεν είναι για τον έμπειρο φόργουορντ, αφού και η σύζυγός του, η αγωνιζόταν παλιότερα στο σωματείο των Κυκλάδων. Ο λόγος για την Βιολέτα Δρίτσα, η οποία αγωνίστηκε στο τμήμα των κορασίδων και είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της ΕΣΚΚ το 2005.

Όσοι τον ξέρουν καλά τον Κουτσουμπάκο μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα που μόνο φίλους έχει κάνει από όποια ομάδα έχει περάσει. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Περιστεριώνα, ο Κουτσουμπάκος δήλωσε στο “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά:

«Χαίρομαι που ήρθα στην ομάδα του Περιστεριώνα και με υποδέχτηκαν θερμά οι νέοι συμπαίκτες μου κι ο κόουτς Αντώνης Βιδάλης. Από την μεριά μου θα δώσω το 100% για αυτήν την ομάδα και θα προσπαθήσω να πάμε όσο καλύτερα γίνεται». Και κατέληξε: «Εύχομαι σε όλους μας καλή μπασκετική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς...».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares