Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 15:36

Έκλεισε «λαμπερά» το 3ο LG AegeanBall Festival

Αμέτρητα χειροκροτήματα και ακόμη περισσότερα χαμόγελα… Αυτό ήταν το LG AegeanBall Festival 2018!

Το 3ο LG AegeanBall Festival ολοκληρώθηκε απόψε με τον πιο όμορφο τρόπο. Εκατοντάδες φίλαθλοι κατέκλυσαν την Πλατεία Μιαούλη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Toko Shengelia, Nicola Kalinic, Thomas Heurtel, Θοδωρής Παπαλουκάς και, φυσικά, ο οικοδεσπότης, Γιώργος Πρίντεζης, γνώρισαν την μεγαλύτερη αποθέωση από ντόπιους και τουρίστες.

Η αυλαία του LG AegeanBall Festival 2018 έπεσε με εντυπωσιακό τρόπο και την ομάδα του Γιώργου Πρίντεζη, τους LG Warriors, να κατακτά την πρώτη θέση του Τουρνουά. Οι LG Warrios, οι οποίοι αποτελούνταν και από τους Κώστα Παπανικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τόρνικε Σενγκέλια, Ανδρέα Χριστοδούλου και τον… guest star της βραδιάς Θοδωρή Παπαλουκά νίκησαν στον τελικό τους adidas Creators των Δημήτρη Μαυροειδή, Παναγιώτη Βασιλόπουλου, Στράτου Περπέρογλου, Αλέξη Κυρίτση, Έλενας Βλάνη και Τόμας Ερτέλ με 14-10.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο οικοδεσπότης κατέκτησε το LG AegeanBall Festival. Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Παπανικολάου έγινε ο πρώτος παίκτης ο οποίος κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το κορυφαίο τουρνουά της Σύρου, αφού το είχε αναδειχθεί Πρωταθλητής και το 2017.

Στους διαγωνισμούς της βραδιάς, το LG Shooting Stars το κέρδισαν οι ΟΠΑΠ Crocodiles των Γιάννη Μπουρούση, Νίκολα Κάλινιτς, Πετρ Ματεγιόφσκι, Κατερίνα Χαλικιά και Βαγγέλη Μάντζαρη, το KOIS Long Shoot (Σουτ από τη σέντρα) ο Γιώργος Πρίντεζης, το Blue Star Ferries Free Throw ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και το ONEX Skill Challenge ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Στο LG AegeanBall Festival, όμως, σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα, γιατί το LG AegeanBall Festival είναι κάτι περισσότερο από ένα Τουρνουά μπάσκετ. Αθλητές, καλεσμένοι και φίλαθλοι μετέδωσαν για μια ακόμη φορά την αξία του ευ αγωνίζεσθαι και την αξία της συμμετοχής. Και αυτό είναι το σπουδαιότερο τρόπαιο! Το μεγαλύτερο Τουρνουά της Ελλάδας, το οποίο έχει γίνει θεσμός από την παρθενική του εμφάνιση, πλέον αποδεικνύει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την διεθνοποίησή του.

Ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι…

Vip2-155.jpg

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares