Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 22:50

Πυροδοτείται μπασκετική βόμβα στον μπασκετικό χάρτη της Νάξου…!!!

Το …όνειρο που κάνουν εδώ και δέκα χρόνια κάποιοι στη Νάξο ώστε να δημιουργηθεί μία ομάδα μπάσκετ, με ισχυρή διοίκηση, δυνατό σύνολο παικτών και να πρωταγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες φαίνεται πως αρχίζει δειλά – δειλά να κάνει την εμφάνισή του! Αν το όνειρο αυτό πάρει σάρκα και οστά και βγει αληθινό θα εξαρτηθεί τα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του “SportCyclades” που έχουν διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες από το νησί της Αριάδνης υπάρχουν κινήσεις και προεργασίες ώστε να αλλάξει ο μπασκετικός χάρτης του νησιού ως προς το καλύτερο και πιθανή κίνηση που θα ταράξει ολόκληρες τις Κυκλάδες.

Σε κίνηση καλής θελήσεως οι διοικούντες τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” έκαναν κρούση στους αντίστοιχους του Πανναξιακού ώστε να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στις δύο ομάδες και να δημιουργηθεί μία ισχυρή ομάδα την επόμενη σεζόν, ώστε να εκπροσωπήσει τη Νάξο στο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών και στο …βάθος να μπορέσει να είναι αυτή που θα μπορέσει να εκπροσωπήσει τις Κυκλάδες στη Γ’ εθνική κατηγορία!!! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η έτερη ομάδα θα …εξαφανιστεί από τον χάρτη και δεν θα έχει ανδρικό, ή υπόλοιπα τμήματα και δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα. Άλλωστε στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας ψάχνεται η φόρμουλα πως θα ευοδωθεί το όλο εγχείρημα.

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει σίγουρα ποικίλες αντιδράσεις κι όλοι τηρούν σιγή ιχθύος. Το …μονόπλευρο ενδιαφέρον της μεγαλύτερης μερίδας των ιθυνόντων του Πανναξιακού προς το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ και η ταυτόχρονη ύπαρξη μίας ομάδας παραγόντων του ΑΠΑΣ που αγαπούν το μπάσκετ, έφερε τους ντόπιους παίκτες του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΟΝ μετά από την ανοιχτή πρόσκληση από παίκτες και παράγοντες των Απεραθιτών, να σκέφτονται θετικά το ενδεχόμενο της πρότασης αυτής. Κι αυτό μιας και έχουν αρκετά παραγωγικά χρόνια μπροστά τους να παίξουν μπάσκετ.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσουν ορισμένοι από τους παράγοντες του ΠΑΟΝ και το κατά πόσο θα δουν θετικά αυτή την κίνηση. Ο χρόνος τρέχει κι όλα θα πρέπει να γίνουν μέχρι τις 20 Ιουλίου όπου εκπνέει η περίοδος των αποδεσμεύσεων σε ολόκληρη την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Εν τω μεταξύ τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση του σωματείου της Απειράνθου έχει ήδη κινηθεί για μεταγραφές που θα “σιγουρέψουν” το όλο εγχείρημα, σε περίπτωση που προχωρήσει η συνεργασία αυτή.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares