Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 23:28

Ημιτελικοί παίδων: Εύκολα ο πρώτος, θρίλερ ο δεύτερος!

Διεξήχθησαν στο δημοτικό γήπεδο της Παροικιάς οι δύο ημιτελικοί της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία παίδων.

Παρουσία αρκετού κόσμου σε γιορτινό κλίμα και με υποδειγματική ατμόσφαιρα, με λυμένα τα οργανωτικά προβλήματα, χάρις κυρίως των προσπαθειών και της εθελοντικής εργασίας των ανθρώπων της διοίκησης του ΑΟ ΠΑΡΟΥ, κυρίως του προέδρου Κώστα Τσαντάνη, αλλά και των προπονητών και των μελών της διοίκησης κυριών Μαρίας Κουτσονικολή και Ευαγγελίας Σαρρή.

Χαρακτηριστικό το ότι με την ευκαιρία της διοργάνωσης, εξανθρωπίστηκαν και οι περιβάλλοντες χώροι του γηπέδου και των εξεδρών, με αντικατάσταση σπασμένων καθισμάτων, με αποτέλεσμα να αντικρύσουμε ένα νέο και όμορφο περιβάλλον.

Συντελούντων και των αισθητικών παρεμβάσεων με πανό, μπαλόνια, σημαίες των ομάδων που συμμετείχαν, αλλά και την πανέμορφη παρουσία των κοριτσιών του μπαλέτου της Έφης Λουδάρου, το τελικό αποτέλεσμα καταγράφει την οργάνωση σαν απόλυτα επιτυχημένη.

paides-aop-pyrgos-11-4-2014-0

 

ΑΟ ΠΑΡΟΥ-ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ 9-2

Η έλλειψη εμπειρίας και παραστάσεων ήταν παραπάνω από εμφανής στα παιδιά του ΑΟ Πύργου. Παρ'όλα αυτά και παρά την ευρεία ήττα, σίγουρα αποκόμισαν ποδοσφαιρικά βιώματα σε ανταγωνιστικό επίπεδο, που σίγουρα θα τα ωφελήσουν, γιατί ταλέντο υπάρχει.

Σκόραραν στο 1' ο Τζούρος και Γκιργκίρης στο 39' για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τον ΑΟΠ οι Βενέτης στο 17', 24', 29' και 37', ο Σαρρής Κωνσταντίνος στο 2', Σαρρής Κοσμάς στο 4', 35', Σαρρής Αναστάσιος στο 56' και Νταουκλάρι Κέλβιν στο 66'.

Τώρα ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ θα διεκδικήσει τον τίτλο στον αυριανό τελικό με τον ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ, έχοντας κάνει οικονομία δυνάμεων και με την συμπαράσταση των φιλάθλων του, που αναμένεται να προσέλθουν μαζικά στο γήπεδο.

Διαιτητές οι κ.κ. Κουζούμης-Ρούσσος-Μουτάφης.

paides-aop-pyrgos-11-4-2014-1

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: (Μ. Φραντζής), Λουκής, Κάζο Λαέρτ, Κουτσαφτίκης, Σκιαδάς, Καραφυλλάκης, Γκιόκα, Κονταράτος, Φραντζής, Βενέτης, Σαρρής Κων., Σαρρής Κοσμ.

Έπαιξαν και οι: Νταουκλάρι, Σαρρής Αναστ., Τσαντάνης, Δανιηλίδης, Κούκος, Νικολόπουλος και Λουκής Β.

ΑΟ ΠΥΡΓΟΥ: (Γ. Λιναρδόπουλος), Γαβρίλης, Δεληκούρας, Ντίνος, Βλαβιανός Σπ., Ξαγοράρης, Χαραλαμπόπουλος, Φουστέρης Γ., Πούλης, Γκιργκίρης, Τζούρος, Ζαφειρόπουλος.

Επαιξαν και οι: Γκιόκας, Νομικός, Φουστέρης Μ., Ζώρζος, Αρβανίτης, Βλαβιανός Γ., Φύτρος.

Δείτε εδώ… φώτος από την πρώτη αναμέτρηση.

paides-pas-syros2002-11-4-2014-1

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ-Α.Π ΣΥΡΟΣ 2002 3-3 [5-4 στα πέναλτι]

Ο δεύτερος ημιτελικός ήταν συγκλονιστικός με θαυμάσιο θέαμα και μπόλικο σασπένς.

Έξοχα γκολ, χαμένες ευκαιρίες και αλλεπάλληλες ανατροπές στην εξέλιξη και στην διαδικασία των πέναλτι, συνέθεσαν ένα αξέχαστο παιχνίδι και αξίζουν πολλά μπράβο στις δύο ομάδες!

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 8' με σουτ του Δεγαίτα, αλλά πήγε στη ανάπαυλα με σκορ 1-3, καθώς ο Φώσκολος έκανε χατ-τρικ σκοράροντας στο 10',14' και 26'.

Στην επανάληψη 2 γκολ του Πρεβόλη στο 46' και 48', οδήγησαν το ματς στα πέναλτι, όπου αν και ο Πρεβόλης αστόχησε στο πρώτο, η ομάδα του προκρίθηκε γιατί αστόχησαν από την Σύρο 2002, ο Βουτσίνος στο τέταρτο και ο Κονδύλας στο έκτο και καθοριστικό πέναλτι. Και τα δύο απέκρουσε ο Καρανίκας που αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του.

Ευστόχησαν από τον ΠΑΣ Νάξου οι Κατσουρός, Δεγαίτας, Καρούσης, Φραγκίσκος και Ξενάκης.

Από την Σύρο 2002 οι Δεσινιώτης, Κονδύλας, Κωνσταντινίδης και Πρέκας.

Διαιτητές οι κ.κ Ρούσσος-Κουζούμης-Μουτάφης

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ: (Π. Μαράκης), Καρανίκας, Πετράς, Μελανίτης, Ξενάκης, Γκοτζιάς, Καρούσης, Πρεβόλης, Δεγαίτας, Κατσουρός, Φραγκίσκος, Μελισσουργός

Έπαιξαν και οι: Μαργαρίτης, Κωστούλας, Λαγογιάννης, Σιδερής Γ., Πρίντεζης, Σιδερής Κ., Μανδηλαράς

ΑΠ ΣΥΡΟΣ 2002: (Δ. Κάμπαξης), Πρέκας, Λελάι Κρ., Βουτσίνος Γ., Συργιάννης, Φρέρης, Κωνσταντινίδης, Κονδύλας, Λελάι Μπ., Βουτσίνος Φ., Δεσινιώτης, Φώσκολος.

Επαιξαν και οι: Ρούσσος Γ., Βαρθαλίτης, Μαρουδιάς, Ρούσσος Α., Μπούφι, Βλαχόπουλος, Κανακάρης 

Δείτε εδώ… φώτος από τον δεύτερο ημιτελικό.

paides-pas-syros2002-11-4-2014-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares