Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015 01:08

Το άξιζε! [pics]

Με τον Κώστα Κατσιούλη να πετυχαίνει χατ τρικ ο ΠΑΣ Νάξου νίκησε χθες την Λάβα Εμπορείου στο ΔΑΚ Νάξου με 4-0 και με το τελευταίο παιχνίδι την Τετάρτη απέναντι στον Αστέρα τελειώνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με ψηλά το κεφάλι.

Κάτι που δικαιούταν εδώ και καιρό πήρε χθες ο ΠΑΣ… και αυτό δεν ήταν κάτι άλλο παρά μία νίκη, η οποία φέτος του έχει ξεγλιστρήσει μέσα από τα χέρια πολλές φορές.PAPADOPOULOS

Ίσως οι δυο πιο φιλότιμες ομάδες του πρωταθλήματος συγκρούστηκαν σήμερα στο ΔΑΚ, με την ομάδα της Νάξου να είναι καλύτερη και να παίρνει δίκαια τη νίκη απέναντι στην Λάβα που προσπάθησε, έχοντας και την ατυχία της αναγκαστικής αντικατάστασης λόγω τραυματισμού του βασικού της τερματοφύλακα με το "πολυεργαλείο του Συλλόγου" Μάριο Γαλανό.

Στο 41΄ο Κώστας Κατσιούλης μετά από αδυναμία της άμυνας της Λάβας να διώξει την μπάλα μέσα από την περιοχή έγινε αποδέκτης της μπάλας και με εύστοχο πλασέ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου. Η ατυχία σε αυτή την φάση ήταν για τον τερματοφύλακα των Φιλοξενούμενων Αρβανίτη, ο οποίος χτύπησε σε αυτή την φάση και στο ημίχρονο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου του διαγνώστηκε μία μικρή διάσειση και ένα οίδημα στο ζυγωματικό.

THIRA AQOUARIOUSΣτην επανάληψη ο ίδιος παίκτης στο 55΄έπειτα από ασίστ του Σκιαδά που έβγαλε εκτός διεκδίκησης τον Γαλανό έστειλε την μπάλα σε κενό τέρμα κάνοντας το 2-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα με πλασέ μέσα από την περιοχή τριπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, όπως και της ομάδας του.

Το τελικό 4-0 έγινε στο 65΄από τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο με πολύ όμορφο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Διαιτητής ήταν ο Φαν Άακεν και βοηθοί οι: Ζαράνης και Βασάλος.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Μανιός, Πιτταράς, Μοσχονάς, Ματάκιας (50΄Φραγκίσκος), Καρούσης (50΄Σκιαδάς), Ζάκο, Παπαδόπουλος, Μαράκης, Κατσιούλης (70΄Μπιλάς), Κατεινάς.

Λάβα (Ερρίκος): Αρβανίτης (46΄Γαλανός Μ.), Βάλβης Ε. (80΄Σιγάλας), Δρόσος Α., Κατσαμάνης, Δρόσος Μ., Ζαμπέλης, Δρόσος Ν, Διαμαντόπουλος, Νομικός, Βάλβης Μ., Δρόσος Α. (57΄Ζαμπέλης).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares