×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 14:02

Στην Άνδρο ο Αντωνης Μανίκας

KALOGERAS MANIKAS

Το γήπεδο ΙΜ Γουλανδρής είχε άρωμα Κυανέρυθρο το Σάββατο, καθώς ο Διεθνής παλαίμαχος του Πανιωνίου, Διευθυντής ακαδημιών του Πανιωνίου και βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη, Αντώνης Μανίκας παρακολούθησε τον νικηφόρο αγώνα του Ανδριακού με τον Παμμηλιακό.

Ο κ. Μανίκας επισκέφθηκε την Άνδρο και είχε επαφές με τον πρόεδρο Νίκο Καλογερά και άλλα μέλη του ΔΣ. Μάλιστα ο Αντώνης Μανίκας μίλησε στους παίκτες του Ανδριακού και χειροκροτήθηκε από όλους, ενώ δεν έλειψαν και τα συνθηματάκια υπέρ των ''Νεοσμυρνιωτών''.
Ο πρόεδρος Νίκος Καλογεράς τόνισε για την επίσκεψη του Αντώνη Μανίκα στην Άνδρο: ''Η παρουσία του Αντώνη Μανίκα ήταν Ιδιαίτερα τιμητικη για εμάς και προσωπικά για εμένα ως πρόεδρος και φυσικά ως πανιώνιος. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για συνεργασίες σε οποιοδήποτε επίπεδο''.
Στην επίσημη σελίδα του Ανδριακού στο fb δημοσιεύθηκε το εξής σχετικό σχόλιο:
Σαββατοκύριακο επιτυχιών για τον ιστορικό Ανδριακό. Σπουδαία νίκη για το ανδρικό ποδοσφαιρικό τμήμα, διακρίσεις στο στίβο για τους μικρούς μας αθλητές και επίσκεψη - γνωριμία του Πανιωνίου με τον ΑΟΦ, ύστερα από πρόσκλησή μας.
Μας τίμησε ιδιαίτερα η παρουσία του παλαίμαχου διεθνή τερματοφύλακα, νυν βοηθού προπονητή και διευθυντή των ακαδημιών του Πανιωνίου, Αντώνη Μανίκα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares