Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 13:50

Προσπάθεια για γυναικείο ποδόσφαιρο στην Πάρο

Πριν τρία χρόνια είχε επιχειρηθεί η δημιουργία γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου στον ΑΟ Πάρου, που δεν προχώρησε καθώς τα προβλήματα αποδείχθηκαν ανυπέρβλητα.

Τώρα εδώ και λίγες εβδομάδες το σωματείο αποφάσισε να ξεκινήσει ξανά την προσπάθεια αυτή, καθώς υπάρχει μαγιά περίπου 20 νεαρών κοριτσιών που δείχνουν πρόθυμες να ασχοληθούν με το κατ΄ εξοχήν ανδρικό άθλημα.
Ίσως η παρουσία στην προεδρία της κ.Κουτσονικολή, η μοναδική γυναίκα πρόεδρος στις Κυκλάδες, να έπαιξε τον ρόλο της στην ενθάρρυνση αυτού του δύσκολου εγχειρήματος.
Η ίδια μας δήλωσε σχετικά με την πρωτοβουλία της.
'' Ήδη εδώ και καιρό υπήρχε αυτή η επιθυμία από μία ομάδα κοριτσιών για την δημιουργία της γυναικείας ομάδας.
Βέβαια οι δυσκολίες είναι τεράστιες με κυριότερη την έλλειψη αγωνιστικής δραστηριότητας, μιας και δεν υπάρχουν στον νομό μας άλλες γυναικείες ομάδες.
Όμως η μεγάλη όρεξη των κοριτσιών και η διαθεσιμότητα του προπονητή μας κ. Τριανταφυλλάκου που προσφέρθηκε να αναλάβει εθελοντικά τις προπονήσεις, μας οδήγησε σε αυτή την απόφαση.
Ήδη έχει δημιουργηθεί ένα γκρουπ περίπου 20 κοριτσιών που προπονούνται τρεις φορές την εβδομάδα δείχνοντας μεγάλη διάθεση να αθληθούν και να μυηθούν στο ποδόσφαιρο.
Παράλληλα ερευνούμε κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν πως παρόμοιες προσπάθειες συζητούνται να γίνουν και σε άλλα νησιά.
Αν συμβεί αυτό θα συντελέσει τα μέγιστα για να προχωρήσουν τα γυναικεία τμήματα και να γίνει το πρώτο βήμα για το γυναικείο ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες.
Τα κορίτσια είναι γεννηθείσες από το 1998 μέχρι και το 2004.
Μάλιστα προ ημερών έπαιξαν και το πρώτο δοκιμαστικό δίτερμα με το προπαιδικό του συλλόγου και έδειξαν ενθουσιασμένα με την εμπειρία.
Θα έλθουμε σε επαφή και με άλλα Κυκλαδίτικα σωματεία, μήπως και προκύψει μία νέα δυναμική για τις κοπέλες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο''.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares