Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 20:25

Φιλικό για τον Βασίλη

Στην φωτογραφία ο Βασίλης Γιαννακόπουλος με τον πρόεδρο του Ανδριακού Νίκο Καλογερά. Γνωστή σε όλη την τοπική κοινωνία η φιλία που έδενε τους δυο τους. Στην φωτογραφία ο Βασίλης Γιαννακόπουλος με τον πρόεδρο του Ανδριακού Νίκο Καλογερά. Γνωστή σε όλη την τοπική κοινωνία η φιλία που έδενε τους δυο τους.

Ο τιμά την μνήμη του μεγάλου αρχηγού της ομάδας Βασίλη Γιαννακόπουλου που έφυγε τόσο απρόσμενα και τόσο άδικα από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2014.


Η ομάδα της Άνδρου διοργανώνει την κυριακή 26-6-2016 στις 17:00 φιλικό μεταξύ των παλαιμάχων Σύρου και των αντίστοιχων του Ανδριακού, που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Άνδρου ΙΜ Γουλανδρής.
Όλοι θα πρέπει να είμαστε στο γήπεδο για να τιμήσουμε τη μνήμη του μεγάλου μας αρχηγού.
Η ανακοίνωση
Την Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας Άνδρου, φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Βασίλη Γιαννακόπουλου, ανάμεσα στους παλαιμάχους του Ανδριακού και της Σύρου. Ο Βασίλης που έφυγε ξαφνικά από κοντά μας την 1η Νοεμβρίου του 2014, φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΦ για 25 χρόνια, υπήρξε αρχηγός της ομάδας και θεωρείται μια από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες του ιστορικού συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares