Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016 17:29

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση στην Πάρο [pics]

Με μεγάλη συμμετοχή και μέσα σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Πάρο.


Δεν εκπροσωπήθηκαν οι ΑΜΣ Φιλωτίου και ο ΑΟ Σερίφου.
Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κοβαίος και ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Πάρου, κ. Στέλιος Μπόνης, παρείχαν άριστη φιλοξενία στους εκπροσώπους των ομάδων και τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΣ Κυκλάδων, στην πολύ όμορφη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάρου.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, έκανε τον δικό του μίνι απολογισμό, με τον Γενικό Γραμματέα κ. Παρούση και τον Αντιπρόεδρο κ. Παρίση να συνεχίζουν με μία γενική αναφορά στον διοικητικό απολογισμό.
Ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΣ Κυκλαδων ψηφίστηκε με ψήφους 15 υπέρ και 2 λευκά.
Πανναξιακός - Αστέρας Τραγαίας
Υπήρξε διαμαρτυρία του Πανναξιακού (Μ. Αγγελή) και Αστέρα Τραγαίας (Β. Βουτσινος) για τον απολογισμό: ''Αναλώθηκε στην κόντρα Διοίκησης – Αντιπολίτευσης'', είπαν οι δύο ομάδες και ψήφισαν λευκό, καθώς τον θεώρησαν ελλιπή
Ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε από το σύνολο των σωματείων.
Τέλος ο Αντιπρόεδρος του Πανναξιακού, λίγο πριν αποχωρήσει, τόνισε ότι η συνέλευση δεν έλυσε κάποιο πρόβλημα και καλό είναι να γίνει μία συνάντηση, όπου θα τεθούν τα υπάρχοντα προβλήματα για να δοθεί λύση σε όσα το περισσότερο είναι δυναντόν.
Σύρος 2002
Παρέμβαση έκανε ο υπεύθυνος και προπονητής της Σύρος 2002 κ. Δημητρης Κάμπαξης, ο οποίος καυτηρίασε τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων υποδομών, αλλά και την λειτουργία και την γενική εικόνα των Μικτών. Μεγάλη αντιπαράθεση υπήρξε όσο αφορά την σύσταση των ομίλων της Κ13.
Αστέρας Μαρμάρων
Η είδηση αφορά τον Αστέρα Μαρμάρων, όπου οι εκπρόσωποι του κ.κ. Μπελούκης και Κρητικός αποκάλυψαν την πρόθεση της ομάδας του να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας για την επόμενη χρονιά. Έτσι μετά από αυτό το Παριανό σωματείο δεν διαγράφεται ως ανενεργό.
ΠΑΣ Νάξου
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Νάξου κ. Μανόλης Μαργαρίτης δήλωσε την δυσαρέσκεια εκείνου και του σωματείου του για το επίπεδο προγραμματισμού στα πρωταθλήματα Κ15, Κ17 και Κ13, όπου όπως τόνισε όταν χάθηκε το ενδιαφέρον του πρωταθλητισμού υπήρξαν ομάδες που δεν έλαβαν μέρος σε αρκετούς αγώνες. ''Αφήστε τις ομάδες που δεν ενδιαφέρονται για τις υποδομές απ΄ έξω και κάντε πρωτάθλημα με όσους πραγματικά δίνουν βάρος στις μικρές ηλικίες'' τόνισε στην τοποθέτηση του. Εναλλάξ αγώνες ανά εβδομάδα του Ανδρικού και της Κ17 πρότεινε ο κ. Μαργαρίτης, ενώ χαρακτήρισε το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, οικονομικά δυσβάσταχτο.
Αίαντας Σύρου
Ο εκπρόσωπος του Αίαντα Σύρου κ. Λευτέρης Ζάννες, είπε ότι είναι πολύ ψυχοφθόρα μία ενδεχόμενη νέα προεκλογική μάχη και προέτρεψε τους κ.κ. Καφτηράνη και Φρέρη να κάνουν συγκεκριμένες προτάσεις εάν έχουν. Επίσης πρότεινε να προβλεφθεί ποινική ρήτρα στην επόμενη προκήρυξη για τις ομάδες που παραιτούνται από αγώνες. Επίσης επισήμανε ότι η επιτροπή πρωταθλήματος δε θα πρέπει να αναβάλει αγώνες, παρά μόνο για συγκεκριμένου λόγους, όπως αυτοί αναφέρονται στον ΚΑΠ.
ΠΑΣ Τήνου
Ο κ. Ζαλώνης, εκπρόσωπος του ΠΑΣ Τήνου, ζήτησε πιο ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα και όχι ''μονομαχίες'' διοίκησης – αντιπολίτευσης, ενώ στον οικονομικό απολογισμό ζήτησε να αποδεσμευθεί το ενωσιακό γήπεδο από την ΕΠΣΚ, καθώς επιβαρύνει περιττά τον προϋπολογισμό.
Τέλος ο κ. Ζαλώνης απεύθυνε το ερώτημα αν σε ενδεχόμενη αλλαγή στην ηγεσία της ΕΠΟ, η ΕΠΣ Κυκλάδων θα έχει περισσότερα έσοδα. Η απα΄ντηση του προέδρου κ. Φρέρη ήταν ότι υπάρχει αισιόδοξία ότι όλα θα πάνε καλύτερα.
ΑΟ Πάγου
Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΟ Πάγου κ. Δαλέζιος, ταύτησε τις απόψεις της ομάδας του με αυτές του ΠΑΣ Νάξου, ενώ πρότεινε την πρόταση της ομάδας του για την υποχρεωτική συμμετοχή ενός οποιουδήποτε τμήματος υποδομής και όχι κάποιου ειδικά.
Επίσης έκανε μία παρακινδυνευμένη πρόταση, η οποία μπορεί να αποτρέψει στην προβολή και την διάδοση του αθλήματος, στην οποία συμφώνησε και η Άνω Μερά, όπου προτείνει τα ΜΜΕ να πληρώνουν προκειμένου να μαγνητοσκοπούν αγώνες.
Διαιτησία
Όπως είναι φυσικό το θέμα που όξυνε τα πνεύματα ήταν αυτό της διαιτησίας. Ο Αρχισδιαιτητής κ. Σουλτάνης τόνισε ότι η χρονιά πήγε πάρα πολύ καλά, με τα όποια λάθη έγιναν. ''Από τους 36 διαιτητές της δύναμης, οι 10 είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν'', τόνισε ο κ. Σουλτάνης, που τοποθετήθηκε και για τους διαιτητές που έχουν αποχωρήσει, λέγοντας ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος, αλλά εκείνοι που το αποφάσισαν. Πιο ειδικά ο κ. Σουλτάνης, τόνισε ότι ο κ. Βακόνδιος δεν έπρεπε να αποχωρήσει για ένα χαστούκι, δηλώνοντας ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά. Για τον κ. Βάιλα, τόνισε ότι ενώ είχε οριστεί σε αγώνα, εκείνος ταξίδεψε με την αποστολή του Πανθηραϊκού στη Λέσβο, όπου μάλιστα χωρίς κάποιος να καταλάβει τον λόγο, ο κ. Σουλτάνης είπε ότι ταξίδεψε για να στείλει ανταπόκριση στο S.C. Όσο αφορά τον κ. Κουζούμη είπε ότι του τηλεφώνησαν για να αλλάξει την γνώμη του, αλλά δεν άλλαξε κάτι.
Ο αρχιδιαιτητής έγινε δέκτης πολλών παραπόνων, σχεδόν από το σύνολο των σωματείων, που επικεντρώθηκαν στα ακριβά εξοδολόγια και στους λάθος ορισμούς.
Ο εκπρόσωπος του ΑΟ Μυκόνου κ. Παπουτσάς διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα, ειδικά για την συμπεριφορά του κ. Δεληγιάννη στον τελικό της Κ15.
Ολόκληρη την Γενική συνέλευση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε σε ανάρτηση που θα γίνει με το βίντεο του sportcyclades.gr.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares