Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2016 00:24

Οχτώ ομάδες αμφίβολες για τη νέα σεζόν

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ ομάδες που του χρόνου έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Β' κατηγορία είναι αμφίβολες σχετικά με τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.


Το πρόβλημα σχετίζεται με τα έξοδα που χρειάζεται να γίνουν με τη συμμετοχή αυτών των ομάδων στη Β΄κατηγορία, καθώς η δημιουργία ενός και μόνου ομίλου, αυτομάτως σημαίνει, διπλές και τριπλές διανυκτερεύσεις για ορισμένους αγώνες. Φυσικά υπάρχει και η κατηγορία ομάδων που έχουν άλλου είδους προβλήματα, όπως είναι το γηπεδικό της Σερίφου.
Οι δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες λοιπόν δεν αναφέρουν μία ή δύο ομάδες, αλλά 8 συνολικά!
Ναι καλά διαβάζετε οχτώ ομάδες βρίσκονται στον ''αέρα'' σχετικά με τη συμμετοχή τους.
Ποιες είναι; Ξεκινάμε με αυτές που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας 2015-2016 και πλέον είναι αμφίβολες σε αυτό του 2016-2017. Οι: ΑΟ Σερίφου, Αστέρας Τραγαίας, ΠΑΣ Νάξου και Ανδριακός, είναι εξαιρετικά αμφίβολοι και αναμένεται να το συζητήσουν πολύ προκειμένου αν λάβουν κάποια απόφαση.
Υπάρχει και η κατηγορία με τις ομάδες που πέρυσι δεν έλαβαν μέρος, αλλά αποτελούν ερωτηματικό σχετικά με το τι θα κάνουν φέτος. Αυτές είναι οι: ΠΑΣ Τήνου, Νηρέας Πάρου και η Σύρος 2002, που θα κατέβει μόνο και εφόσον υπάρξουν δύο όμιλοι.
Από εκεί και πέρα δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και μία μερίδα ομάδων, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Α' Κατηγορία, αλλά περιμένουν τις εξελίξεις, καθώς γλυκοκοιτάζουν τη συμμετοχή τους στη Β'.
Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος το πρόβλημα δεν επικεντρώνεται σε μία ή δύο ομάδες, αλλά είναι πολύ γενικότερο. Θα λέγαμε ότι υπάρχει κίνδυνος να δούμε φτωχά από πλευρά συμμετοχών πρωταθλήματα τη νέα χρονιά.
Στη Γενική Συνέλευση της Πάρου το θέμα δεν συζητήθηκε και αυτό θα λέγαμε ότι προκάλεσε εντύπωση. Πάντως η ΕΠΣ Κυκλάδων προέτρεψε τα σωματεία που πρόκειται να λάβουν συμμετοχή στη Β' κατηγορία, ώστε να δηλώσουν από νωρίς τη συμμετοχή τους, ώστε να γίνει ο σχεδιασμός για έναν ή δύο ομίλους, πράγμα που αποτελεί και κλειδί για το μέλλον όλων αυτών των ομάδων.
Το σίγουρο είναι ότι αν λόγω δυσκολιών τελικά η Β' κατηγορία έχει την μορφή του 2015-2016, τότε θα μιλάμε για πολλές αποχές και όχι μόνο για μία.
Πλέον όλοι περιμένουμε στο τι θα αποφασίσει η ΕΠΣ Κυκλάδων...

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares