Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 22:18

Νέα σελίδα στην καριέρα του Βαγγέλη Γαλάνη

Αποφάσισε πρόωρα να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχοντας ζήσει αρκετά σημαντικές στιγμές με κορυφαία όλων τη συμμετοχή με το αντιπροσωπευτικός μας συγκρότημα στον Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων το 2008.


Ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Γαλάνης, όπως γίνεται αντιληπτό, διέπρεψε και εκτός συνόρων μετρώντας περισσότερες από 15 συμμετοχές με το εθνόσημο. Ο ίδιος πέρασε από αρκετούς συλλόγους μεταξύ των οποίων ήταν η Θήβα, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, ο Πανιώνιος, ο ΑΟ Χανιά, ο Ηλυσιακός και ο Εθνικός Πειραιά και φυσικά Πανναξιακό, πραγματοποιώντας γεμάτες και εξαιρετικές σεζόν.

Έχοντας νιώσει… γεμάτος από τις στιγμές που βίωσε αποφάσισε να μπει σε έναν νέο κύκλο, αυτόν, της προπονητικής βάζοντας τέλος στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε άσος της Καβάλας μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε να ασχοληθεί με τον τομέα της προπονητικής κάνοντας την αρχή από την ομάδα του Άγιου Ιερόθεου, τη φανέλα του οποίου είχε τιμήσει και ως ποδοσφαιριστής.

Στην ομάδα των δυτικών προαστίων ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες από το πόστο του βοηθού προπονητή και ο ίδιος θα επιδιώξει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Ο Γαλάνης θα βρίσκεται στο πλευρό του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη και θα επιδιώξει να… χτίσει σιγά σιγά το όνομα του προκειμένου την κατάλληλη στιγμή να κάνει το παραπάνω βήμα.

galanis1

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares