Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016 11:42

Διακοπές στη Νάξο και προτάσεις για τον Τουμάση

Ο γνωστός σε όλους τους Κυκλαδίτες από την ποδοσφαιρική του θητεία στον ΑΟ Μυκόνου, Σπύρος Τουμάσης ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες τις διακοπές του στη Νάξο, όπου η χαλάρωση συνδυάστηκε με τα πλάνα για την ερχόμενη σεζόν.


Ο Τουμάσης έχει γνωρίσει πολλές επιτυχίες με τον ΑΟ Μυκόνου, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην Αθηναϊδα, όπου υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει, αφού δεν είναι λίγες οι ομάδες από τον Πειραιά, αλλά και από τις Κυκλάδες, που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό του, καταθέτοντας στον Κεφαλοννίτη επιθετικό δελεαστικές προτάσεις.
Με τα 19 τέρματα που πέτυχε πέρυσι έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό οποιουδήποτε συλλόγου, καθώς διαθέτει εμπειρία ακόμα και από την Α΄Εθνική, όπου είχε συμμετάσχει ως παίκτης του Λεβαδειακού και Ακράτητου.
Αναλυτικά η καριέρα του Τουμάση: Μαρκό (Γ΄Εθνική), Ακράτητος (Α΄Εθνική), Λεβαδειακος (Α΄και Β΄Εθνική), Χαϊδαρι (Γ΄και Β΄Εθνική), Προοδευτικη, Τριγλια Ραφηνας, Αγιους Αναργυρους, ΑΟ Μυκόνου και Αθηναϊδα...
Πάντως σε απευθείας συνομιλία που είχαμε με τον ποδοσφαιριστή, έδειξε καλά ενημερωμένος για το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες, ενώ δήλωσε φανατικός αναγνώστης του sportcyclades.gr. Του ευχόμαστε καλή πορεία και μακάρι να τον ξαναδούμε στα γήπεδα μας!

TOYMASIS NAXOS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares