Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 22:21

Γιορτάζει και ετοιμάζεται για το ντέρμπι Κυπέλλου

Αναβαθμισμένη σε έμψυχο υλικό, αλλά και σε διοικητικό επίπεδο φέτος η Θύελλα στοχεύει ψηλά.

Μεγάλη αναβάθμιση έχει σημειωθεί στο γραφείο τύπου της ομάδας, όπου η πρωτοτυπία και η καινοτομία είναι πράγματα που φαίνονται ειδικά με την τελευταία φωτογράφιση, αλλά και με το σάιτ του συλλόγου, που δημιουργήθηκε πριν δύο χρόνια και αναβαθμίζεται συνεχώς.

Όμως η ομάδα του Καμαρίου, μετά την πρόκριση της απέναντι στον Καρτεράδο ετοιμάζεται για το ντέρμπι Κυπέλλου με την Λάβα Εμπορείου, που θα γίνει το Σάββατο στις 18:00, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και το μεγάλο πανηγύρι του Καμαρίου για την χάρη της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.

Ο σύλλογος από το Καμάρι προχώρησε στις ακόλουθες σχετικές ανακοινώσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ – ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ

Την ομάδα της Λάβας Εμπορείου φιλοξενεί η ομάδα Ανδρών το Σάββατο 24/9/16 στις 18.00 στο ΔΓ Καμαρίου.

Η αναμέτρηση αφορά την 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΚ με την ομάδα μας να παίρνει την πρόκριση στην 1η φάση του θεσμού επικρατώντας εντός έδρας με 5-0 του Καρτεράδου Α.Ο.

Οι φιλοξενούμενοι προκρίθηκαν στην 2η φάση του θεσμού άνευ αγώνα.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των παιχτών μας.

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΙ!

O Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός σύλλογος Καμαρίου, ο Σύλλογος Μεσαγωνιατών ”Παναγία η Επισκοπή” και η Θύελλα Καμαρίου τιμούν την χάρη της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας διοργανώνοντας την καθιερωμένη βραδιά πανηγυριού του χωριού μας και καλούν όλο το νησί να έρθει να γιορτάσουμε μαζί!

Το πανηγύρι θα λάβει χώρα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Καμαρίου με ώρα έναρξης τις 20.00 με δωρεάν φαγητό και κρασί για τους παρευρισκόμενους καθώς και ζωντανή μουσική για το καθιερωμένο γλέντι μέχρι πρωίας!

Τα Δ.Σ. των συλλόγων

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares