Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 09:55

Συζήτηση για την επαναδραστηριοποίηση του Αστέρα Σύρου

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Φουαγέ του Κολυμβητηρίου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με θέμα συζήτησης την επαναδραστηριοποίηση ή μη του ιστορικού σωματείου της Σύρου και των Κυκλάδων.

Ο Κώστας Κόκκαλης έχοντας αγάπη για τον σύλλογο όπου για πολλά χρόνια ήταν μέλος του Αστέρα Σύρου, καλεί πρώην ποδοσφαιριστές, μέλη των τότε Διοικητικών Συμβουλίων, αλλά και απλούς φιλάθλους για να συζητήσουν το μέλλον αυτού του σωματείο.

Για το καλό του ποδοσφαίρου και όχι μόνο η ομάδα αυτή θα πρέπει να… ζωντανέψει και πάλι γιατί έχει προσφέρει τόσα πολλά στο Συριανό ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως από τον Αστέρα Σύρου έχουν βγει πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο νησί. Ο Νικόλαος Κουντούρης ήταν ένας εργάτης του σωματείο ο οποίος πρόσφερε τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να βρεθεί μία κοινή συνισταμένη και ο Αστέρας να βγει και πάλι στην επιφάνεια και να δημιουργήσει τις βάσεις για ένα υγειές μέλλον. Την Τετάρτη θα υπάρξει μία νέα επαφή με το κάλεσμα που κάνει ο Κώστας Κόκκαλης και όσοι αγαπούν την ομάδα αυτή μπορούν να βρεθούν στο Φουαγέ του Κολυμβητήριου και να καταθέσουν τις απόψεις τους. 

Πηγή: Κοινή Γνώμη

VETERANOI ASTERA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares