×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 21:13

Αλλαγή ώρας στο Θύελλα Καμαρίου - ΑΟ Πάρου

Αλλαγών συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας. Μετά την αλλαγή ημέρας στο Λάβα - Πανναξιακός, σειρά είχε η αλλαγή ώρας σε αυτό της Θύελλας με τον ΑΟ Πάρου.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι είχε οριστεί αρχικά από την ΕΠΣ Κυκλάδων για το Σάββατο στις 20:00. Ωστόσο συγκοινωνιακοί λόγοι, φαίνεται να οδήγησαν και τις δύο ομάδες, να..μετακομίσουν το παιχνίδι για τις 18:30, όπως χαρακτηριστικά αναγράφει και το επίσημο site της Θύελλας Καμαρίου.

Στα του αγώνος, οι γηπεδούχοι μετά την εκτός έδρας ήττα από τον ΑΟ Σύρου την περασμένη αγωνιστική, ψάχνουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς, ώστε να εδραιωθούν από την 4η θέση όπου συγκατοικούν με τον ΑΟ Μυκόνου με 16 βαθμούς. Η αναμέτρηση με την ομάδα της Πάρου είναι μια καλής τάξεως ευκαιρία για τους Σαντορινιούς για ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς αμέσως μετά η Θύελλα ταξιδεύει στην Νάξο όπου και θα αντιμετωπίσει το Φιλώτι ενώ στην συνέχεια έρχεται αντιμέτωπη εντός έδρας με τους Μυκονιάτες, σε έναν αγώνα «φωτιά» και για τους δύο.

Ο ΑΟ Πάρου προερχόμενος από το ρεπό του, βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία και θέλει χωρίς καμία αμφιβολία ένα καλό αποτέλεσμα. Η νίκη του επί του Πανναξιακού για την 10η αγωνιστική έχει φέρει αισιοδοξία στους Παριανούς, οι οποίοι θέλουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα όσο το δυνατόν με περισσότερους βαθμούς. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares