×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 16:40

Διαβουλεύσεις για Ανδρική Ομάδα στον ΑΟ Κύθνου

Είναι γνωστό ότι ο ΑΟ Κύθνου τα τελευταία χρόνια κινείται με σωστά και σταθερά βήματα, οδεύοντας προς την οργάνωση ενός σωματείου που θα έχει παρουσία στο Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα.

Ήδη τμήματα των ακαδημιών του δίνουν το παρών στα δύο τελευταία Πανκυκλαδικά Τουρνουά Ποδοσφαίρου, όπου έχουν εξαιρετικές εμφανίσεις, με τον προπονητή ταύρο Κονιδάρη να βλέπει συνεχή βελτίωση στους αθλητές του συλλόγου.

Πλέον η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις για τη δημιουργία Ανδρικού τμήματος, με σκοπό τη συμμετοχή στο Κυκλαδίτικο πρωτάθλημα.

Μία τέτοια συζήτηση έγινε στη χθεσινή συνεδρίαση, όπου παράλληλα αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες για τις επόμενες εκδηλώσεις του συλλόγου:

«Χθες εγινε διοικητικο συμβουλιο της ομαδας και υπηρξε ομοφωνια σε ολα τα θεματα. Προσκληθηκε και ηρθε ο προπονητης μας συζητησαμε εφ ολης της υλης, οτι υπηρξε ταυτιση αποψεων τοσο στο αγωνιστικο οσο και στο εξωαγωνιστικο κοματι της ομαδας και οτι του εχουμε αμεριστη εμπιστοσυνη να συνεχισει το εργο του. Συζητησαμε το ενδεχομενο δημιουργιας πρωτης ομαδας στελεχομενη με παιδια του ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ καθως και οποιοι αλλοι θελουν να συμετασχουν.
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ,4/2/2017.ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
ΠΑΡΤΙ,25/2/2017-ΚΑΛΝΤΕΡΙΜΙ».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares