×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 13:00

Υπόθεση μεταξύ..των δύο

Χωρίς άγχος και χωρίς βαθμολογικές σκοπιμότητες, ΑΟ Πάρου και ΑΜΣ Φιλωτίου αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στη προσεχή τους αναμέτρηση. 

Η αγωνιστική σεζόν οδεύει προς το τέλος της και τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν μορφή στη τελική κατάταξη της βαθμολογίας για το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων. 

Το ίδιο ισχύσει και για τους ουραγούς ΑΟ Πάρου και ΑΜΣ Φιλωτίου, οι οποίοι αν και στάθηκαν αρκετά καλά στο μεγαλύτερο μέρος της περιόδου, δεν κατάφεραν να αποκομίσουν βαθμούς.

Ο μεταξύ τους αγώνας ωστόσο προμηνύεται με πολύ ενδιαφέρον, αφού αμφότεροι απελευθερωμένοι από το άγχος των βαθμών, θέλουν να βγάλουν πράγματα στο γήπεδο.

Ο γηπεδούχος ΑΟ Πάρου προερχόμενος από την βαριά ήττα στη Σύρο, έχει ως απώτερο σκοπό να γυρίσει σελίδα και να αφήσει πίσω του τις όποιες κακές εντυπώσεις δημιουργήθηκαν. Σίγουρα το ματς με το Φιλώτι θα είναι μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουν τα χαμόγελα στις τάξεις του συλλόγου.

Από την άλλη πλευρά το Φιλώτι το πάλεψε πολύ φέτος. Ένα ιδιαίτερο κομμάτι είναι και αυτό της τύχης που δεν βοήθησε αρκετά. Αρκετά παιχνίδια χάθηκαν στην εκπνοή με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιόβαν Μηχαίλοβιτς να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας που είχε διεξαχθεί για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος είχε βρει νικητή τους Παριανούς με 2-3 στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου. 

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19:15 στο Δημοτικό Στάδιο της Πάρου.

Διαιτητές θα είναι οι Μουτάφης με βοηθούς τους Ρούσσο και Μαργαρίτη. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares