×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 16:56

ΑΠΣ Κύθνου... Ήρθαμε!

Η προοπτική της συμμετοχής του ΑΠΣ Κύθνου στο επίσημο πρωτάθλημα Κυκλάδων φαίνεται πιο κοντά από ποτέ.

Ο πρόεδρος του νεοσύστατου σωματείου μας ενημέρωσε για μία σειρά από συγκεκριμένες ενέργειες που έχουν γίνει και καθιστούν την ενεργοποίηση της ανδρικής ομάδας πολύ πιθανή από την επόμενη σεζόν.

Κατ΄ αρχήν στο φλέγον ζήτημα του γηπέδου οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν τελειώσει τα αποδυτήρια και οι διαμορφώσεις, ενώ στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο θα τεθεί το θέμα της τοποθέτησης του χλοοτάπητα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ενδεχομένων καθυστερήσεων και αν τα έργα δεν έχουν τελειώσει μέχρι τον Σεπτέμβριο, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι αποφασισμένοι να δηλώσουν προσωρινή έδρα την Σίφνο η την Μήλο.

Εδώ αξίζει να τονίσουμε πως ο ΑΠΣ Κύθνου έχει στείλει πλήρη φάκελο σε ΕΠΟ και ΕΠΣ Κυκλάδων, έχοντας πάρει το πρώτο στάδιο της αδειοδότησης και υπάρχει η φιλοδοξία για την τελική έγκριση.

Στο μεταξύ παράλληλα με την λειτουργία των υποδομών γίνονται και προπονήσεις της ανδρικής ομάδας που παίζει φιλικά παιχνίδια με το παιδικό τμήμα του συλλόγου (φωτο), ενώ στις 31 Μαρτίου τα τμήματα προτζούνιορ και τζούνιορ θα μεταβούν στη Σύρο για αγώνες με την ακαδημία του Βήσσα.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares