×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017 16:22

Το φετινό Πρωτάθλημα με.. αριθμούς [stats]

H ανασκόπηση του φετινού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων, μέσα από τα στατιστικά στοιχεία της Ομοσπονδίας. Πρώτος σκόρερ ο Ραμπαβίλας, πρώτος σε λεπτά συμμετοχής ο Σερέπας του ΑΟ Μυκόνου. Δεκαοχτώ κόκκινες όλη τη σεζόν!

Ολοκληρώθηκε προ λίγων ημερών η φετινή σεζόν για την ΕΠΣ Κυκλάδων με τον ΑΟ Σύρου να κατακτά το νταμπλ. Οι Συριανοί έδειξαν στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, ωριμότητα, πειθαρχία και σε συνδυασμό με τα επιτυχή αποτελέσματα στις δύσκολες έδρες όπως αυτή της Λάβας Εμπορείου, όπου πέρασε στο.. παρά πέντε, κατάφερε να πάρει επάξια το νταμπλ αποκομίζοντας 39 βαθμούς, έναντι 31 της δεύτερης Θύελλας Καμαρίου. Στους 16 αγώνες που έδωσε ο ΑΟ Σύρου, κέρδισε 12 φορές, τρεις φορές ήρθε ισόπαλος, ενώ δέχτηκε και μία ήττα.


Πριν όμως περάσουμε στο στατιστικό μέρος του αφιερώματος, αξίζει να αναφερθεί πως αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ήταν η.. απουσία του φίλαθλου κόσμου από τα Κυκλαδίτικα γήπεδα. Τα περισσότερα Σαββατοκύριακα, ακόμα και σε κρίσιμες αναμετρήσεις οι εξέδρες των γηπέδων ήταν μισοάδειες, κάτι βέβαια που πρέπει να προβληματίσει τους ιθύνοντες της ΕΠΣ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες οι ομάδες προσπαθούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους, χωρίς όμως να υπάρχει η ίδια ανταπόκριση από την μεριά της εξέδρας.


 "Δεκατεσσάρων καρατίων" ο Ραμπαβίλας

sgesgeethg.jpg

Με τον Παναγιώτη Ραμπαβίλα να κατακτάει τον άτυπο τίτλο του πρώτου σκόρερ, ολοκληρώθηκε και αυτή η μονομαχία για την ανάδειξη του μεγαλύτερου γκολτζή. Ο «Ράμπα» έκλεισε στα 14 συνολικά τέρματα και αν υπολογίσουμε και τα 4 για τον θεσμό του Κυπέλλου, σίγουρα καταλήγουμε πως η χρονιά ήταν εξαιρετική για τον ίδιο.

Στην δεύτερη θέση παρέμεινε ο Αριστοτέλης Ντεκίδης από την Λάβα Εμπορείου, ο οποίος πέτυχε 11 συνολικά τέρματα, χάνοντας όμως την πρωτιά από τον Ραμπαβίλα στη μέση περίπου της σεζόν.

Τρίτος κατά σειρά ο Στέλιος Σερέπας του ΑΟ Μυκόνου ο οποίος ήρθε 8 φορές σε επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα, βοηθώντας με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα του να τερματίσει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Συνολικά φέτος σκόραραν 73 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, κάτι που δείχνει ότι υπήρξε μεγάλος πλουραλισμός στην πρώτη γραμμή κρούσης.

  Ποδοσφαιριστής Σωματείο Τέρματα
1. ΡΑΜΠΑΒΙΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ 14
2. ΝΤΕΚΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ 11
3. ΣΕΡΕΠΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 8
4. ΕΡΡΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ 5
5. ΜΗΤΣΙΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ 5
6. ΝΤΑΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ 5
7. ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 5
8. ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΜΑΡΚΟΣ Α.Ο. ΠΑΓΟΥ 5
9. ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ 4
10. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ 4

Δεκαοκτώ φορές ο δρόμος προς.. τα αποδυτήρια

Και επειδή το ποδόσφαιρο έχει και τις κακές του στιγμές, ας ρίξουμε μια ματιά και στις κόκκινες κάρτες που βγήκαν από το τσεπάκι των διαιτητών την ώρα των αναμετρήσεων.

Σύμφωνα πάντα με το επίσημο site της ΕΠΣ Κυκλάδων, τον δρόμο προς τα αποδυτήρια είδαν συνολικά 18 ποδοσφαιριστές, αριθμός όχι και τόσο μεγάλος για ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα όπως αυτό των Κυκλάδων. Επίσης ο κάθε ποδοσφαιριστής είχε μόνο μία άσχημη στιγμή, αφού σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος κανείς τους δεν αντίκρισε δεύτερη κόκκινη.

  Ποδοσφαιριστής Σωματείο Κόκκινες Κάρτες
1. HAXHIJA ARBIAS Α.Ο. ΠΑΡΟΥ 1
2. ΑΡΓΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ 1
3. ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ο. ΠΑΡΟΥ 1
4. ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Ο. ΠΑΡΟΥ 1
5. ΕΡΡΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ 1
6. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ 1
7. ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙΟΥ 1
8. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ 1
9. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ 1
10. ΝΤΕΚΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ 1
11. ΠΑΝΕΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 1
12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 1
13. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 1
14. ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 1
15. ΣΑΜΙΩΤΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΠΑΓΟΥ 1
16. ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΙΑΚΩΒΟΣ Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 1
17. ΤΟΜΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 1
18. ΦΡΑΓΚΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α.Ο. ΠΑΓΟΥ 1

Σερέπας ο.. «μαραθωνοδρόμος»

fghj_frdj_drj_drjtd_j.jpg

Σε αυτό το σημείο λοιπόν ας ρίξουμε μια ματιά και ποιος ποδοσφαιριστής έχει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής στο φετινό Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Ο Στέλιος Σερέπας λοιπόν του ΑΟ Μυκόνου, εκτός από την διάκριση σαν τρίτος στην κατηγορία των πρώτων σκόρερ με 8 τέρματα, κατάφερε να διακριθεί και σε αυτή την κατηγορία. Με 1440 λεπτά συμμετοχής -1709 μαζί με το Κύπελλο- έδειξε ότι δεν.. μασάει από κούραση, ολοκληρώνοντας και βοηθώντας με τον καλύτερο τρόπο τον σύλλογο όπου και ανήκει, ώστε να έχει ουσιαστικό ρόλο στον φετινό μαραθώνιο.

Δεύτερος στην λίστα βρίσκεται ο Raja Kristian από την ομάδα των Μυκονιατών και πάλι με 1437’ λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Βασίλης Γατσέλος  της Λάβας κατέκτησε την τρίτη θέση με 1350’.

Οι 228 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο φετινό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων ακόμα και του Μιχάλη Ρούσσου με τα μόλις 6 λεπτά συμμετοχής αλλά και του Καραφυλλάκη του ΑΟ Πάρου με τα 8 λεπτά, έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά, υποσχόμενοι άπαντες πως θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο να παραμείνει ελκυστικό από πλευράς θεάματος.

Και σίγουρα με περισσότερους θεατές. Ευχή και υπόσχεση λοιπόν.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

Πηγή: Εφημερίδα "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ"

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares