Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 16:29

Περσέας Σύρου: Μία νέα προσπάθεια στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Πλέον στις Κυκλάδες το Γυναικείο ποδόσφαιρο αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς στις Κυκλάδες, με τελευταία εξέλιξη τη δημιουργία ενός σωματείου στη Σύρου που θα έχει αποκλειστικό αντικείμενο ενασχόλησης το Γυναικείο Ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον Περσέα Σύρου, που έρχεται στον χώρο με σκοπό να χτίσει γερές βάσεις πάνω σε ένα άθλημα που έχει πάψει προ πολλού να είναι «ανδροκρατούμενο».

Η ανακοίνωση

Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και ακαδημία κοριτσιών στην Σύρο

Το αθλητικό σωματείο Α.Ο. ΠΕΡΣΕΑΣ ΣΥΡΟΥ ξεκινάει φέτος τη δραστηριότητά του με το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου και ακαδημία για κορίτσια που τους αρέσει το ποδόσφαιρο και θέλουν να ασχοληθούν με αυτό.

Η γυναικεία ομάδα θα στελεχωθεί από κορίτσια και γυναίκες που ασχολούνται ήδη, έχουν παίξει ή τους αρέσει το ποδόσφαιρο και θέλουν να συμμετάσχουν αγωνιστικά σε μια ομάδα που σαν στόχο θα έχει την συμμετοχή τόσο σε φιλικά παιχνίδια όσο και μακροπρόθεσμα στα επίσημα γυναικεία πρωταθλήματα.

Η ακαδημία κοριτσιών στοχεύει να προσελκύσει κορίτσια μικρότερης ηλικίας, που τους αρέσει το ποδόσφαιρο και θέλουν να ασχοληθούν με αυτό, αλλά δε τους είχε δοθεί μέχρι σήμερα η ευκαιρία.

Το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου του Α.Ο. ΠΕΡΣΕΑ ΣΥΡΟΥ θα στελεχώνεται από γυμναστές / προπονητές πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, και αναγνωρισμένους προπονητές από την UEFA

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές επικοινωνήστε στο 6948539388 ή στη σελίδα fb.com/aoperseas

 

PERSEAS-LOGO-FINAL-BLACK.png

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares