Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 19:30

Στον Διαγόρα της Β΄Εθνικής η Αντωνία Συργιάννη

Στον Διαγόρα Ικαρίας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας Γυναικών θα αγωνιστεί η παίκτρια της ακαδημίας Σύρος 2002, Αντωνία Συργιάννη.

Η Συριανή παίκτρια κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Ικαριώτικης ομάδας σε ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Vissas Club, όπου συμμετείχε. Θυμίζουμε ότι στον Διαγόρα Ικαρίας ανήκει ακόμη μία Συριανή παίκτρια, η Χριστιάνα Κάπελα

Η σχετική ανακοίνωση της Σύρος 2002 αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη της Αντωνιτσας μας στην γυναικεία ομάδα του Διαγόρα Ικάριας που την νέα αθλητική χρονια ,θα αγωνίζεται την Β Εθνική κατηγορία!
Η Αντωνία Συργιαννη σε ηλικία μόλις 5 ετών ήρθε στην Ακαδημία μας και για 8 συνεχόμενα έτη συμμετείχε σε όλα τα Πανσυριανα και Πανκυκλαδικα Τουρνουα ξεχωρίζοντας για τον χαραχτήρα και το ήθος της!
Εκ των πραγμάτων καθώς δεν υπήρχε άδω στη Σύρο γυναικεία ομάδα που να συμμετέχει σε πρωτάθλημα , διέκοψε την ποδοσφαιρική της πορεία!
Της δόθηκε όμως η ευκαιρία σε ένα φιλικό αγώνα που συμμετείχε με τα κορίτσια του κ Παπαναστασιου του VISSAS club , τους οποίους και ευχαριστούμε, να την δουν οι άνθρωποι του Διαγορα και να την επιλέξουν !
Οι προπονητές της , το ΔΣ και οι συναθλητές της , της εύχονται κάθε επιτυχία στην νέα της ποδοσφαιρική πορεία !!!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares