Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 14:05

Περσέας και Άνω Μερά παίζουν και ενημερώνουν για τον καρκίνο του μαστού

Μηνύματα και ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού θέλουν αν περάσουν μέσα από την αυριανή φιλική αναμέτρηση οι Γυναικείες ομάδες του Περσέα Σύρου και της Άνω Μεράς.

Συγκεκριμένα, το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Το σωματείο γυναικείου ποδοσφαίρου Α.Ο. Περσέας Σύρου θα δώσει τον πρώτο του φιλικό αγώνα με τη γυναικεία ομάδα  ποδοσφαίρου του Α.Σ. Άνω Μεράς Μυκόνου, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και ώρα 16:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Ο Α.Ο. Περσέας Σύρου είναι ένα νεοσύστατο σωματείο ποδοσφαίρου γυναικών, που έχει μόλις ένα μήνα ζωής από την ίδρυσή του, με 24 αθλήτριες

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του  Α.Σ. Άνω Μεράς Μυκόνου, θα συμμετέχει φέτος για πρώτη χρονιά στο πρωτάθλημα γυναικών της Γ’ Εθνικής και ο φιλικός αγώνας θα γίνει στα πλαίσια προετοιμασία της ομάδας.

Ο αγώνας όμως θα έχει και ένα ακόμη σκοπό.

Οι αθλήτριες θα παίξουν με το ροζ κορδελάκι στο στήθος  για να στείλουν το δικό τους μήνυμα ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού στο πλαίσιο του μήνα Οκτωβρίου, ο οποίος έχει θεσμοθετηθεί ως Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης με στόχο την καταπολέμηση της ασθένειας.

Στο γήπεδο θα διανεμηθεί και έντυπο ενημερωτικό υλικό από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares