×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 02:28

«Σοκ» με αποχώρηση Φαμπίνιο από τον Πανθηραϊκό!

Ένα απρόσμενο γεγονός συνέβη για την ομάδα του Πανθηραϊκού, καθώς ο Βραζιλιάνος σταρ της ομάδας της Σαντορίνης Φαμπίνιο Μασάδο, μέσα από την προσωπική ιστοσελίδα του στο Facebook, γνωστοποίησε την αποχώρηση από τον σύλλογο. Ο «Φάμπι» ανακοινώθηκε στις 17 Ιουλίου από τον Πανθηραϊκό, ενώ στο διάστημα που αγωνίστηκε, αποτέλεσε ένα από τους ακρογωνιαίους λίθους της μεσαίας γραμμής για την ομάδα του.

Οι κινήσεις του με ή χωρίς τη μπάλα, σίγουρα μαρτυρούσαν το «βαρύ» βιογραφικό που είχε στη κατοχή του ο πολύπειρος Βραζιλιάνος. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Βραζιλιάνικη Φιγκεϊρένσε, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αβάι, Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα, Καλλιθέα, Διαγόρα, Φλουμινένσε, Πιερικό, Αιγινιακό, ΟΦΗ και Ερμή Ζωνιανών, πριν πάρει την απόφαση να «μετακομίσει» στη Σαντορίνη για λογαριασμό του Πανθηραϊκού.

Ωστόσο μια απρόσμενη είδηση περίμενε λίγη ώρα πριν, τους φίλους της ομάδας, καθώς ο «Φάμπι» μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook ευχήθηκε καλή συνέχεια στην ομάδα του, τονίζοντας ότι αποχωρεί από αυτή, για προσωπικούς λόγους.

Η ανάρτηση του Φαμπίνιο Μασάδο αναφέρει τα εξής:

«Θέλω να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο Πανθηραϊκό. Στον Πρόεδρο, στην διοίκηση και στους φιλάθλους της ομάδας για τη στήριξή τους. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει τον στόχο της γιατί γίνεται σοβαρή και σωστή δουλειά! Για προσωπικούς λόγους αποχωρώ από την ομάδα. Εύχομαι υγεία και πολύ καλή πορεία στην ομάδα..»

PDFOGJSDPHJOSDFPHOJ.jpg

Πλέον ο νέος προπονητής του Πανθηραϊκού Ανδρέας Σκέντζος απέκτησε ακόμα ένα «πονοκέφαλο» καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναργειακό, θα έχει να διαχειριστεί και την απώλεια, ενός από τους βασικότερους ποδοσφαιριστές του.

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα από πλευράς Πανθηραϊκού, κάτι που σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares