Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 19:40

Ξεκίνησε με πολλά γνωστά πρόσωπα η σχολή προπονητών [pics]

Με 24 συμμετέχοντες και εκπαιδευτές τους Μιχάλη Ιορδανίδη και Γιάννη Γκίσης ξεκίνησαν σήμερα στην Ερμούπολη τα μαθήματα για την σχολή προπονητών που γίνεται για πρώτη φορά στις Κυκλάδες.

Η σχολή τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Κυκλάδων και γίνεται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Προπονητών. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην ΕΠΣ Κυκλάδων και στο ξενοδοχείο ''Διογένης'' και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 28 Ιανουαρίου με τις εξετάσεις των συμμετεχόντων.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ειρηναίος Φρέρης και μέλη της ένωσης, μαζί με τη διοίκηση του Συνδέσμου Προπονητών, καλωσόρισαν τους συμμετέχοντες και τους εκπαιδευτές σε αυτή την ομολογουμένως σπουδαία στιγμή για το ποδόσφαιρο μας.

Πολλά είναι τα πρόσωπα που ους δόθηκε η ευκαιρία να μπουν στον χώρο της προπονητικής, παρακολουθώντας τα μαθήματα και αν όλα πάνε καλά λαμβάνοντας την πιστοποίηση με το δίπλωμα UEFA C, κάποιοι από αυτούς οι: Ξένος, Αργυρίου, Κάμπαξη, Ξανθάκης, Βαρθαλίτης, Μανουδάκης, Φωτεινιάς, Τσούκος, Τριανταφυλλάκος, Αλ Μπαραγκές, Φουτάκογλου, Σιλιστριάδης, Ξαγοράρης, Γατσέλος, Ζαχαρίου και πολλοί άλλοι.

asddsa.jpg

asdsdssa.jpg

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares