Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 17:39

Πρόκριση με ανατροπή για το ΓΕΛ Μυκόνου [pics]

Τη νίκη και τη πρόκριση κατάφερε να πάρει το ΓΕΛ Μυκόνου απέναντι στο ΕΠΑΛ με σκορ 3-1, κάνοντας την ανατροπή στο 2ο ημίχρονο καθώς έμεινε πίσω στο σκορ με 0-1 από το πρώτο μισό του αγώνα. Πλέον αναμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον επόμενο γύρο του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Κυκλάδων.

Το Γενικό Λύκειο ξεκίνησε το ματς πιέζοντας από το πρώτο λεπτό του αγώνα, με την ομάδα του κ. Ρουσουνέλου να κλείνει τους χώρους και να μην αφήνει το ΓΕΛ να σκοράρει. Στο 31' το ΕΠΑΛ ευτύχησε να προηγηθεί στο 31' με τον Μετόσι ο οποίος σε αντεπίθεση βρέθηκε απέναντι στον Ψύλλια και με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της κ. Ράιου ανέβασε στροφές όμως βρέθηκε απέναντι σε ένα καταπληκτικό Μπουρντένη ο οποίος έκανε μια τρομερή εμφάνιση με πολύ καλές επεμβάσεις. Τελικά η ομάδα της κ. Ράιου ισοφάρισαν με σουτ του Παλάση στο 42', έκαναν την ανατροπή στο 68' με τον Κατρατζόπουλο και ο Καλογεράς με πλασέ το τελικό 3-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μάκης Πούλος με βοηθούς τους κ.κ. Ξένο και Καρατζά, οι οποίο δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στα... "πλάγια".

ΓΕΛ Μυκόνου (Ράιου): Ψύλλιας, Παλάσης (72' Ζουγανέλης), Πλάκα, Δάρας, Πατσάνι, Μπουσάι, Χότζα, Κατρατζόπουλος (74' Πετρόπουλος), Μπομπάι, Ασράμ (36' Καλογεράς), Βερώνης

ΕΠΑΛ Μυκόνου (Ρουσουνέλος): Μπουρντένης, Αχμετάι, Μπάτσκα, Τσάνη, Πετράι, Μιχίλλι, Μέτσο, Σούμπασι (55' Σκούρτη), Κονταρίνης, Μετόσι (36' Αργυρίου), Καμπουρίδης

Φωτογραφίες

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares