Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012 22:58

Φιέστα της Πρωταθλήτριας Α.Ε. Στενής...(vds)

steni-prota8litria-1-12

Σήμερα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Α.Ε Στενής η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα της Στενής,η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητη με δέκα νίκες σε δέκα αγώνες συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς.

Την απονομή πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Σιγάλας μαζί με τον κ.Χωριανόπουλο και τον κ.Κούτρα. William Hill Sports

Το παρόν έδωσαν επίσης ο εφημέριος Στενής  ,ο αντιδήμαρχος Τήνου κ.Λαγουρός  ο δημοτικός ούμβουλος κ.Βιδάλης,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Ορφανός,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Απέργης και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Στενής κ.Ζαλώνης Στέφανος.

Η ΑΕ Στενής ευχαριστεί όλους τους φίλους και τους χορηγούς του σωματείου για την υποστηριξή και τη βοηθειά τους ώστε να πετύχει τους στόχους της.Ένα τεράστιο μπράβο στους αθλητές και τον προπονητή Σουμπασάκο Γιάννη που παρά τις αντίξοες συνθήκες έφεραν σε πέρας μια δύσκολη χρονιά με το καλύτερο αποτέλεσμα.Η Α.Ε Στενής υπόσχεται να είναι σύμμαχος του ευ αγωνίζεσθαι και να στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις όποια προσπάθεια είναι για το καλό του αθλητισμού!!!! 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Sport cyclades μέσω του οποίου ενημερωνόταν ο φίλαθλος κόσμος των Κυκλάδων και για την άψογη συνεργασία μας!!!

 Ζαλώνης Γιάννης -Χαρικιόπουλος Γιάννης...

kerkida stenis gemati-kosmo

 


Α.Ε. ΣΤΕΝΗΣ ΤΗΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ... από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares