Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 17:10

Θύελλα: '' Πρίν το μεγάλο ντέρμπι''...

proponisi-8yellas-15-3-2012

Με χαμόγελα αισιοδοξίας μας υποδέχτηκαν στο γήπεδο του Καμαρίου οι άνθρωποι της Θύελλας, προετοιμαζόμενοι για ένα τόσο σημαντικό ματς που το βλέπουν ως έναν τελικό πρωταθλήματος.

Χορηγοι επικοινωνίας

8ira-denaxa-super-market 8IRA TAVERNA KALISTI 8ira-suites-of-gods
8ira-elxi 8ira-in-style 8ira-pipis

Παρόντες 18 αθλητές και αρκετοί παράγοντες σε μία προπόνηση σε πολύ καλό κλίμα και με αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα. Αμφίβολη η συμμετοχή του Αρβανίτη Β. μετά από τον τραυματισμό στον αγώνα με το Φιλώτι. Μετά από καιρό αναμένεται η επιστροφή του τερματοφύλακα Μηνδρινού Τ. Ετοιμοπόλεμοι επίσης ο Αργυρός Γ. και ο Ξαγοράρης Κ. δίνοντας σημαντικές βοήθειες στον Κο Κατζέλη Α. ως προς τον καλύτερο καταρτισμό της ενδεκάδας σε ένα τόσο σημαντικό ματς στον γολγοθά του πρωταθλήματος.

8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Μιλώντας με τον Κο Κατζέλη μας μετέφερε την αισιοδοξία αλλά και την πίστη για νίκη που θα είναι σημαντική στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Θύελλας για συμετοχή στα παιχνίδια μπαράζ για την άνοδο. Μας ανέφερε επίσης ότι σέβεται όλους τους αντιπάλους, ειδικά την εμπειρία της Άνω Μεράς, αλλά δεν τον τρομάζει καμία ομάδα και σκοπός της ομάδας του είναι η νίκη που θα προσπαθήσει να την συνδυάσει και με μία καλή εμφάνιση εντός αγωνιστικού χώρου.

8ira-san-parami8i

Ο καιρός προβλέπεται καλός και αναμένεται μεγάλος αριθμός φιλάθλων   στις κερκίδες για να παρακολουθήσει το ματς ενισχύοντας την Θύελλα στην δύσκολη αποστολή της.8ira-waves-logo

Επιμέλεια: Γιώτης Στέργιος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares