Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 21:09

Πέρασαν με νίκη από τη Λάβα οι Νιώτες...

LAVA-IOS

Σάββατο απόγευμα και στο Δημ. Γήπεδο του Καμαρίου φτάνει με ολιγόλεπτη καθυστέρηση  η αποστολή της Ίου. Στο γήπεδο βρίσκονται περίπου 120 θεατές.

THIRA-XORHGOI-17-3-2012

Παρακολουθήσαμε ένα δυνατό παιχνίδι και από τις 2 ομάδες με εναλλαγές στην κυριαρχία.

Η ομάδα της Λάβας ξεκίνησε με πίεση τα πρώτα λεπτά μεταφέροντας την αισιοδοξία που υπήρχε στις τάξεις της, μετά τα συνεχή καλά αποτελέσματα, όμως η πίεση δεν καρποφόρησε .

Η ομάδα της Ίου αφού ξεπέρασε την αρχική πίεση αναθάρρησε και βγήκε σε αντεπιθέσεις με αποτέλεσμα να βάλει το πρώτο γκολ και να πάρει τα ηνία του αγώνα.8ira-waves-2

Στις εξέδρες βρέθηκαν και οι πιτσιρικάδες της Ίου με λίγους οπαδούς τους για να ενισχύσουν την μεγάλη τους ομάδα.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την Λάβα η απουσία του Ζαμπέλη Α.

Η αποβολή του Βάλβη Μ. επηρέασε την ομάδα της Λάβας στο δεύτερο ημίχρονο και δεν την άφησε να προσπαθήσει να φέρει το ματς στα ίσα.

Σε δηλώσεις τους οι 2 προπονητές αναφέρθηκαν στο δίκαιο του αποτελέσματος και στην προσπάθεια που γίνονται στις ομάδες τους για βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Η διαμόρφωση του σκορ δημιούργησε μικροεντάσεις που όμως με ψυχραιμία αντιμετωπίστηκαν χωρίς να δοθεί συνέχεια.

Πριν το ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Βαλάντη Καραμολέγκου.

Η ομάδα της Λάβας ξεκινάει με 4-4-3.

Η ομάδα της Ίου με 4-2-3-1.

Ο αγώνας

1o Ημίχρονο:

Παιχνίδι κέντρου με περισσότερη πίεση από την ομάδα της Λάβας και μικροευκαιρίες χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στα πρώτα λεπτά. Στο 10' η πρώτη καλή φάση για την Λάβα με σέντρα στην καρδιά της μικρής8ira-elxi περιοχής αλλά δεν πρόλαβε κανείς να φτάσει στην μπάλα. Πολλές αλλαγές με την μπάλα από την Λάβα και ασφυκτικό πρέσιγκ σε όλο το γήπεδο. Πρώτο σουτ για την Ίο από τον Δαμβακάρη λίγο άουτ. Στο 16' απευθείας σουτ-φάουλ από τον Δαμβακάρη ασταθής απόκρουση από τον Κατσίπη Μ. Η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα της Λάβας. Η ομάδα της Ίου παίζει με αντεπιθέσεις με κινητήριους μοχλούς τον Βαλμά Ι. και τον ΒαλμάΝ. Στο 22' πρώτη κάρτα για τον Μπάτσαλη. 23' φάουλ από μακριά με τον Κατσίπη Ε. Η μπάλα λίγο άουτ πάλι. Στο 38' σέντρα από τον Δρόσο Κ. καταπληκτικό ανάποδο ψαλίδι από τον Κατσίπη Ε. η μπάλα λίγο άουτ. Χειροκροτήματα από την εξέδρα. Στο 39' δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Δρόσο Κ. για σκληρό φάουλ και αφού 8' νωρίτερα είχε αντικρύσει την πρώτη για διαμαρτυρία, και αποβάλλεται…. Με δέκα παίχτες η Λάβα. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Ίο στο 43' σε αντεπίθεση Okechoukwu δίνει στον Τριαντάφυλλο που πλασάρει από καλή θέση άουτ. Στο 2'λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι και ο κόυτς Κος Γαλανός δέχεται τις παρατηρήσεις του διαιτητή. Στο 3' των καθυστερήσεων μεγάλη απόκρουση από το Κατσίπη που ανέκοψε την πορεία της μπάλας, από λάθος γύρισμα του Βάλβη Ι. με την μπάλα να κατευθύνεται στο παραθυράκι του τέρματος. Λήξη ημιχρόνου με 5 και λεπτά καθυστερήσεις χωρίς να καταλάβουμε γιατί.

8ira-san-parami8i

2ο Ημίχρονο.

Η πρώτη φάση καταγράφεται στο 51' με τον Κατσίπη Ε. να σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή και τον Καραμπίγκα να αποκρούει φανταστικά. Στο 62' ο Okechoukwu από πλάγια θέση πλασάρει και κάνει το 0-2.Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Συρίγος Α. κερδίζει πέναλτι . την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Κατσίπης Ε. όμως το σουτ καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή διώχνουν οι αμυντικοί της φιλοξενούμενης ομάδας. Στο 68' ο Μπάτσαλης εκτελεί φάουλ λίγο κάτω από την σέντρα του γηπέδου η μπάλα ξεγελάει τον Κατσίπη Μ.και καταλήγει στα δίχτυα. Δυνατό παιχνίδι με αρκετά φάουλ παρακολουθούμε μέχρι το 83΄οπότε η μπάλα φτάνει εκτός περιοχής στον Ζαμπέλη Ε., που σουτάρει και κάνει το 1-3. Στο 87' αντεπίθεση για την Ίο με τον Τριαντάφυλλο που διαμορφώνει το τελικό σκορ σε 1-4. Τελευταία φάση για την Λάβα στο 90' με σουτ του Ζαμπέλη Ε. λίγο άουτ.

8ira-HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Λάβα:(Γαλανός) Κατσίπης Μ., Δαρζέντας Ε.(α/ο), (Συρίγος Π), Βάλβης Ι., Δεναξάς Ι., Σιγάλας Λ., Δεναξάς Π., Κατσίπης Ε (Δρόσος Α), Βάλβης Μ., Συρίγος Α., Δρόσος Κ. (Δρόσος Α), Ζαμπέλης Ε.

ΚΕΜΑΣ Ίου:(Καραβάς) Καραμπίγκας, Ξένιος, Βαλμάς Ι., Μπάτσαλης (α/ο), Καρράς , Κωστόπουλος (Κώνστας), Καλογήρου, Τριαντάφυλλος, Okechoukwu, Δαμβακάρης, Βαλμάς Ν.

Επιμέλεια :Γιώτης Στέργιος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares