Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2012 10:03

Φιλικό με τον ΑΟ Σχοινούσας ο Νηρέας

nireas-sxoinousa-3-6-2012-0

Φιλική συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου, ανάμεσα στον Νηρέα και τον ΑΟ Σχοινούσας.

Δυο εκ φύσεως επιθετικές ομάδες, έδωσαν ωραίο τόνο και θέαμα στους λιγοστούς φίλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του Σταδίου.

Ο Νηρέας…

Ο Νηρέας δεν υποτίμησε την ομάδα της Σχοινούσας και παρατάθηκε με την βασική του σύνθεση στο πρώτο ημίχρονο, ενώ σταδιακά με την έναρξη του δευτέρου, στην 11αδα αγωνιστήκαν και οι έφηβοι οι οποίοι θυμίζουμε ότι έφτασαν φέτος στο final four του πρωταθλήματος Νέων.

Ο ΑΟ Σχοινούσας…

Ο ΑΟ Σχοινούσας ξεκίνησε με την 11αδα, που τον έχουμε δει τα τελευταία δυο χρόνια να αγωνίζεται στα φιλικά ματς που δίνει στην παροναξία. Το παθός, η αγωνιστικότητα και το περίσσιο ταλέντο των παικτών της Σχοινούσας, δεν έλειψε για άλλο έναν αγώνα. Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν αυτή η ομάδα είχε μια καλύτερη οργάνωση και ένα γήπεδο που να τους "επιτρέπει" να φιλοξενούν άλλα σωματεία, πόσο καλύτερη θα ήταν η εικόνα της!.

Η ευχάριστη έκπληξη ήταν όταν είδαμε στον πάγκο του ΑΟ Σχοινούσας, να έχει αρκετές αλλαγές.

nireas-sxoinousa 3-6-2012-2

Ο αγώνας…

Η Σχοινούσα αντιμετώπισε για πρώτη φορά στην ιστορία της, ομάδα Ά κατηγορίας η οποία εκτός του ότι ήταν ποιοτικότερη από όλες τις υπόλοιπες που είχε αντιμετωπίσει είχε και λίγες μέρες αδράνειας αφού το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας στην ουσία δεν έχει τελειώσει ακόμα!. Ο Νηρέας το απέδειξε και εντός αγωνιστικού χώρου αφού ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έχοντας στο δημιουργικό κομμάτι έμπειρους παίκτες όπως είναι ο Γιώργος Μοστράτος, ο Νικήτας Τόδρης και ο Αντώνης Κορτιάνος να φτιάχνουν παιχνίδι και ο Μετάϊ με Πραμμάτια και Τέτλα να δημιουργούν καλές φάσεις μπροστά την εστία του Δημήτρη Παπαδάκη. Ο ΑΟ Σχοινούσας προσπάθησε περισσότερο με αντεπιθέσεις κυρίως με τον Κώστα και Νίκο Νομικό οι οποίοι σε αρκετές φάσεις ανησύχησαν τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα του Νηρέα, Κώστα Καρποδίνη.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 20ο λεπτό όταν ο Μετάϊ έβγαλε συρτή σέντρα από τα δεξιά στον Μοστράτο μέσα στην μεγάλη περιοχή και αυτός με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0 για τον Νηρέα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Φίλιππος Τέτλα έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Κέβιν Μετάϊ με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα για 2η φορά στην εστία του Παπαδάκη. Η Σχοινούσα αντέδρασε και στο 35ο λεπτό όταν ο Νίκος Νομικός με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Καρποδίνη μειώνοντας σε 2-1. Ο Νηρέας πήρε και πάλι προβάδισμα 2 γκολ όταν στο 60’ ο Τσιγώνιας από δεξιά έδωσε στον Δημήτρη Πραμμάτια που ήταν μέσα στην μεγάλη περιοχή, και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 3-1. Το τελικό 3-2 σημειώθηκε στο 62ο λεπτό όταν ο Κώστας Νομικός με ατομική προσπάθεια, πήρε την μπάλα από δεξιά, μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Νίκο Νομικό ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Καρποδίνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων…

Νηρέας: (Γ. Μοστράτος) Καρποδίνης Κ., Δελημπαλταδάκης Μ., Μπαρμπαρίγος Π., Ρούσσος, Τέτλα Φ., Κορτιάνος Α., Μοστράτος Γ., Πραμμάτιας Δ., Χατζία, Τόδρης, Μετάι.

Αλλαγές: Παγώνης, Αλιπράντης, Ραφτόπουλος, Μπαρμπαρίγοε Σ., Τριπολιτσιώτης Γ., Χασάνι, Μίνγκο, Τσιγώνιας

ΑΟ Σχοινούσας: (Μ. Σιγάλας), Παπαδάκης Δ., Κωβαίος Μ., Σιγάλας Γ. Χρύσος Κ., Γρύσπος Δ., Κωβαίος Δ., Οικονομίδης, Λάζαρος, Χρύσος Γ., Νομικός Ν., Νομικός Κ.,

Αλλαγές: Νομικός Θ., Βαλεντίνο, Γρύσπος Γ., Σίμος Ν., Σίμος Δ.

*Αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Διαιτητής…

Τον αγώνα διήρθανε ο παριανός διαιτητής της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Γιάννης Κουζούμης ο οποίος, για άλλο ένα ματς ήταν πολύ καλός, κάνοντας τις δύο ομάδες να ασχολούνται μόνο με το παιχνίδι.

nireas-sxoinousa 3-6-2012-3

Δηλώσεις….

Μετά το τέλος του αγώνα, μας έκαναν δηλώσεις για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Σχοινούσα αλλά και τα όνειρά τους που σιγά σιγά τα υλοποιούν, ελπίζοντας σύντομα να γίνουν πράξεις. Μας μιλάει ο Τερματοφύλακας της Σχοινούσας Δημήτρης Παπαδάκης, ο προπονητής κ. Μιχάλης Σιγάλας και ένας από τους πρωτεργάτες της μεγάλης ιδέας κ. Κώστας Χρύσος. Δηλώσεις μας έκανε και ο Γενικός Γραμματέας του Νηρέα κ. Μάνος Σιφναίος ο οποίος μας μίλησε για το πρωτάθλημα ακαδημιών Πάρου που μας πέρασε, για το Πανκυκλαδικό πρωτάθλημα ακαδημιών, που θα διοργανώσει ο Νηρέας στην Πάρο αλλά και για το αύριο του Νηρέα!

Τα βίντεο με τις δηλώσεις θα αναρτηθούν σε νέο ρεπορτάζ.

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares