Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 21:09

Α.Ο Σύρου: Ανακοίνωσε εννέα ποδοσφαιριστές, κλείνει και Mubarak.

MUBARAK

Μετά την συμφωνία με τον Χρήστο Πελέκη η προσωρινή διοίκηση συνεχίζει το χτίσιμο του Α.Ο Σύρου, ανακοινώνοντας σήμερα την συμφωνία με εννέα (9) ποδοσφαιριστές, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Άνω Σύρου.

syros RAOYZAIOS arxikaΠιο αναλυτικά η διοίκηση της Συριανής ομάδας αναφέρει ότι υπογράφηκε συνεργασία με τους: Μπελεγρίνη Ξενοφών, Μαραγκό Δημήτρη, Πρίντεζη Λεονάρδο, Σίμο Εμμανουήλ, Πάπιτση Γιώργο, Δημητρακόπουλο Γιώργο, Βλαχογιάννη Βασίλη, Κόκαλη Ιωσήφ και τον Βουτσίνο Δημήτρη.

Οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου της Σύρου, έχουν βάλει τις "μηχανές στο φουλ', αναζητώντας την επιτυχία του νέου αυτού εγχειρήματος τους, μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν ακόμα περισσότερα ονόματα ποδοσφαιριστών, που θα μεταπηδήσουν από την Άνω Σύρο στον ΑΟ Σύρου.

Παρόλα αυτά ο σχεδιασμός συνεχίζετε και στον διοικητικό τομέα, καθώς από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι τα προσωρινά μέλη της διοίκησης σχεδιάζουν να κάνουν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ, το οποίο θα οδηγήσει την ομάδα την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Συμφωνία με Mubarak Amid Kobo

Εκτός των εσωτερικών μεταγραφών πολλά ονόματα ακούγετε ότι ενδιαφέρουν τον ΑΟ Σύρου, μάλιστα από την διοίκηση παρουσιάζουν ως τελειωμένη την μεταγραφή του Mubarak Amid Kobo, ο οποίος την περίοδο 2009-2010 ήταν πρώτος σκόρερ της Άνω Σύρου, όταν τότε η ομάδα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Κυκλάδων. Ο ίδιος ο παίχτης επιβεβαιώνει την συμφωνία των δύο πλευρών, περιμένοντας όπως λέει να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να υπογράψει.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares