Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 15:15

Νέα δεδομένα για τον Αστέρα. Άκυρες οι μεταγραφές;

Νέα δεδομένε έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες για την ομάδα του Αστέρα Σύρου.

Έντονη είναι η κινητικότητα τόσο των ανθρώπων της συριανής ομάδας όσο και της ένωσης αλλά και του κ. Καφτηράνη, για την επίλυση του θέματος.

Μετά τις δηλώσεις του Γεν. Αρχηγού κ. Φώτη Γκάτζου στο sportcyclades.gr, υπήρξε έντονη κινητικότητα τόσο από φίλους της ομάδας όσο και από την ένωση. Αποτέλεσμα αυτού, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, είναι να είμαστε πολύ κοντά στην επίλυση του προβλήματος που ταλανίζει χρόνια τώρα, το ιστορικό σωματείο της Σύρου.

 

Διακανονισμός χρεών…

Όπως όλα δείχνουν, το χρέος που έχει ο Αστέρας προς την ΕΠΣ και την ΕΠΟ και ανέρχεται στα 6.400 ευρώ, θα γίνει διακανονισμός, έτσι ώστε ο σύλλογος, να μπορέσει να μπει στο νέο πρωτάθλημα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει έντονη κινητικότητα και από παλιά στελέχη της ομάδα που θα βοηθήσουν οικονομικά και οργανωτικά το σωματείο, σε μια τέτοια περίπτωση και μόνο!

 

Άκυρη η μεταγραφή του Βελέντζα…?

Πριν μερικές εβδομάδες ο ΑΟ Σύρου είχε ανακοίνωση την μεταγραφή του Βελέντζα από τον Αστέρα. Πλέον με τα νέα δεδομένα, η μεταγραφή αυτή είναι άκυρη αφού σε έγγραφο που εστάλει στα γραφεία του Αστέρα Σύρου, ανέφερε ότι… «Μεταγραφές και αποδεσμεύσεις από τον Σύλλογο και κάποιον άλλον είναι άκυρες».

 

Μεταγραφές και νέο αίμα στο Δ.Σ….

Οι άνθρωποι του Αστέρα είναι τόσο σίγουροι για την συμμετοχή τους στο νέο πρωτάθλημα που, όπως χαρακτηριστικά μας είπαν… «είμαστε κατά 90% στο πρωτάθλημα. Κοιτάμε για μεταγραφές και ήδη έχουμε συμφωνήσει με 8 παίκτες.»

 

Οι εξελίξεις τρέχουν και πολύ σύντομα θα έχουμε νεότερα για την περίπτωση του Αστέρα Σύρου, ενός από τα ιστορικότητα σωματεία των Κυκλάδων που μαστίζεται τα τελευταία χρόνια, κυρίως από εξωγηπεδικούς παράγοντες.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares