Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013 14:05

-2 ομάδες φέτος! από 7 ο κάθε όμιλος;

Στο νέο πρωτάθλημα, θα παραμείνουν οι 3 όμιλοι, όμως οι ομάδες θα είναι από 7 αφού ο Αστέρας Σύρου και ο Α.Σ. Ίου δεν θα μπορούν, όπως φαίνεται, να συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Αστέρας Σύρου

Ο Αστέρας Σύρου ταλανίζεται ως γνωστόν, από το χρέος του 2006 που είναι 6.400€, από αυτά αν συνυπολογίσουμε και τις περσινές τιμωρίες της ΕΠΣ Κυκλάδων, τότε το ποσό ξεπερνάει τις 8.000€. Ένα ποσό που δύσκολα μπορούν, υπό τις παρούσες συνθήκες, να καλύψουν οι άνθρωποι του συριανού σωματείου.

Εμείς όσες φορές ήρθαμε σε επικοινωνία μαζί τους, ήταν πάντα αισιόδοξοι, όμως έγκυρες πηγές από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων, αναφέρουν ότι οι πιθανότητες να μπει στο πρωτάθλημα ο Αστέρας, είναι μηδαμινώς ως μηδενικές.

Αν ο Αστέρας τελικά, καταφέρει να μπει στο νέο πρωτάθλημα, θα ξεκινήσει με -6 βαθμούς.

 

Α.Σ. Ίου

Ο σύλλογος της Ίου, εκτός από τα οικονομικά προβλήματα, ταλανίζεται από διοικητικά αφού, στην ουσία, το συμβούλιο είναι ανύπαρκτο. Υπάρχουν φυσικά κάποιοι άνθρωποι που προσπαθούν αλλά δεν φτάνει αυτό.

Το πιο πιθανόν για φέτος, αν και εφόσον οργανωθεί κάπως η κατάσταση στο νησί του Ομήρου, είναι να υπάρχει Α.Σ. Ίου σε Νέων και παίδων.

Αν ο ΑΣ Ίου τελικά, καταφέρει να μπει στο νέο πρωτάθλημα, θα ξεκινήσει με -6 βαθμούς.

 

Όλοι οι όμιλοι θα παραμείνουν με τα ίδια νησιά όπως και την περίοδο 2012-13

1ος όμιλος

Ο πρώτος όμιλος θα απαρτίζεται όπως και πέρυσι από τα νησιά, Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Σύρος.

Οι συριανές ομάδες που θα μπουν στον 1ο όμιλο θα είναι μετά από κλήρωση. Οι υπόλοιπες είναι οι: ΑΟ Υδρούσας, Ανδριακός από Άνδρο. ΑΣ Άνω Μεράς από Μύκονο και από Τήνου η ΑΕ Στενής και ο ΑΟ Τήνου.

2ος όμιλος

Ο 2ος όμιλος θα περιλαμβάνει μία ομάδα από την Σύρο (αντι για δύο που ήταν πέρυσι) και θα βγει μετά από κλήρωση, ο ΑΟ Πάρου, Νηρέας και η ένωση Μαρπησσαϊκού Αστέρα, ο ΑΟ Σερίφου, ο Πανσιφναϊκός και φυσικά ο Παμμηλιακός.

3ος όμιλος

Και από τον 3ο όμιλο θα είναι το Φιλώτι, ο Αστέρας Τραγαίας και το Αγερσανί από τη Νάξο, και από την Θήρα οι ομάδες του Καρτεράδου, της Λάβας, ο Πανθηραϊκός και η Θύελλα.

 

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα, ο ΠΑΣ Νάξου να δηλώσει φέτος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, συμμετοχή στο ανδρικό. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο 3ος όμιλος θα έχει και φέτος 8 ομάδες.

 

 

Ίσως να έχουμε κάποιες εκπλήξεις στις πιο πάνω συμμετοχές που αναφέραμε. Αυτό θα φανεί φυσικά στις δηλώσεις που θα κάνουν οι ομάδες έως τις επόμενες 10 μέρες.

Το sportcyclades όπως πάντα, θα σας ενημερώνει για όλες τις αθλητικές εξελίξεις που συμβαίνουν σε κάθε γωνιά των Κυκλάδων.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares