Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 20:54

Να χαρούν μικροί και μεγάλοι το παιχνίδι

Είναι γνωστή η δίψα για ποδόσφαιρο των παιδιών της Κύθνου, που δεν έχουν πολλές ευκαιρίες για αγωνιστική δραστηριότητα.

Όμως οι προσπάθειες των διοικούντων και του προπονητή Σταύρου Κονιδάρη κρατούν ζωντανή την φλόγα του αθλητισμού και τώρα η οριστικοποίηση των φιλικών με τον Πανσιφναϊκό για τα τμήματα προτζούνιορ και παμπαίδων, έχει φέρει τον ενθουσιασμό καθώς είναι η πρώτη φετινή αγωνιστική δοκιμασία, αλλά και τεστάρισμα της εξέλιξης τους, μετά την εμπειρία του Πανκυκλαδικού στη Σύρο.

Η αποστολή θα είναι πολυάριθμη, αφού πολλοί γονείς θα ταξιδέψουν το Σαββατοκύριακο στην Σίφνο.

Σχετικά ο κ. Κονιδάρης μας δήλωσε:

«Πριν από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους, Γ. Χουζούρη και Μ. Φράγκο για την ευαισθησία τους και την βοήθεια τους στην οργάνωση και την πραγματοποίηση του ταξιδιού. Οι συναντήσεις αυτές θα ολοκληρώσουν τις ήδη καλές σχέσεις των δύο ομάδων. Έχουμε πολλές επαφές με ακαδημίες από την Πάρο και την Σύρο, αλλά το θέμα των δρομολογίων δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια.

Θα παίξουμε με εμπειρότερη ομάδα και θέλουμε να επαναλάβουμε τις παρουσίες μας στη Σύρο σε όλα τα επίπεδα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Στις επικοινωνίες που κάνουμε αντιλαμβανόμαστε πως μας υπολογίζουν σαν ανταγωνιστικό αντίπαλο και αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά. Ραντεβού το Σαββατοκύριακο με τους φίλους μας στην Σίφνο για να χαρούν μικροί και μεγάλοι το παιχνίδι».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares