Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 13:54

Ο Ν.Ο. Σύρου στο ‘’6th Hellenic SUP CUP 2016’’

Πρωτόγνωρο, ιδιαίτερο, μοναδικό και επιβλητικό το σκηνικό που στήθηκε, για να υποδεχθεί τον 1οαγώνα του 6th Hellenic SUP CUP 2016.

Η επιλογή του εντυπωσιακού χώρου της Ολυμπιακών διαστάσεων κλειστής πισίνας του O.A.K.A. ήταν ίσως η πιο κατάλληλη.

Ο χώρος δόθηκε στη διοργάνωση, δύο μόλις ώρες πριν την εκκίνηση και μια μάχη με το χρόνο έπρεπε να δοθεί από τους διοργανωτές για να είναι όλα έτοιμα. Το registration των συμμετεχόντων, τα Lycra με τους αριθμούς των αθλητών, οι σημαίες, οι σημαδούρες, τα banner, ο στίβος και το βασικότερο το στήσιμο του Elimination ladder έπρεπε να γίνουν σε χρόνο ρεκόρ.

Για πρώτη φορά όμως, οι καιρικές συνθήκες ήταν αδιάφορες, ο φόβος των μεγάλων αποστάσεων απουσίαζε, το κουβάλημα των σκαφών και η επιστροφή τους δεν απασχόλησε κανέναν. Το μόνο που περιμέναμε όλοι με αγωνία ήταν το “παιχνίδι” να ξεκινήσει, ήταν να δούμε τους SUPers να ανεβαίνουν πάνω στα φουσκωτά σκάφη που περίμεναν υπομονετικά και στοιχισμένα στην άκρη της πισίνας, ήταν το θέαμα και η γιορτή να ξεκινήσει.

Η Ε.Ο.Κ.Κ. ήταν εκεί, με τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Συκιώτη, που έδωσε το στίγμα, ότι η Ομοσπονδία είναι δίπλα στους αθλητές και αρωγός σε κάθε προσπάθεια που προάγει το άθλημα της Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας, καλώντας τους να ενταχθούν σε Σωματεία, στηρίζοντας την προσπάθεια της Ε.Ο.Κ.Κ. για μια οργανωμένη και σωστή ανάπτυξη του αθλήματος.

Και η γιορτή ξεκίνησε, με τον χαρακτηριστικό ήχο της πρώτης εκκίνησης, και οι πρώτοι αθλητές του Ν.Ο. Σύρου ήταν εκεί… είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εξέλιξη ενός αγώνα SUP, από την αρχή μέχρι το τέλος, να αγωνιστούν και να χειροκροτούν στο τέλος ενθουσιασμένοι, ολοκληρώνοντας  τον πρώτο κύκλο των προκριματικών, για να περάσουν στην συνέχεια σε προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικούς που ακολουθούν:

-19 IOYNIOY MIΚΡΟΛΙΜΑΝΟ
-17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΛΟΥΤΣΑ
-4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΝΔΡΟΣ
-30 ΟΚΤΩΒΡΗ ΙΣΘΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Ο στόχος της ομάδας του Ν.Ο. Σύρου ως πρωτοεμφανιζόμενη ήταν η αξιοπρεπής εμφάνιση και η αποκόμιση εμπειριών για τους αγώνες που ακολουθούν μέσα στο 2016.

Οι αθλητές του Ομίλου μας που έλαβαν μέρος ήταν: ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΒΙΑΝΟΣ, ΚΟΣΜΑΣ ΡΟΥΣΣΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΡΔΑ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΕΤΖΕΠΑΙ.

IMG 3244

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares