Τα συγχαρητήρια στον Πανθηραϊκό

Ο Πανθηραϊκός πέτυχε τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου στη Γ΄Εθνική και μαζί του γιορτάζουν όλες Κυκλάδες.

Πλέον ο Πανθηραϊκός θα μας εκπροσωπήσει στη Γ΄Εθνική και το ένα μετά το άλλο τα σωματεία μας εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους με τις ακόλουθες ανακοινώσεις.
Το άρθρο θα ανανεώνεται συνεχώς...

ΔΑΠΠΟΣ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους αθλητές του Πανθηραϊκού Α.Ο. για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου και τους ευχόμαστε καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος 

Ραουζαίος Πέτρος

Θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια στη Νταμπλούχο ομάδα των Κυκλάδων ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟ Α.Ο., για την πέρα για πέρα δίκαιη και άνετη άνοδό της στη Γ΄Εθνική κατηγορία!!!
Προσωπικά απ'την αρχή ήμουν πεπεισμένος όπως είχα δηλώσει αρκετές φορές ότι η συγκεκριμένη ομάδα θα ανέβαινε κατηγορία , και είναι Μόνο η αρχή αυτή!!!
Το μέλλον του Πανθηραικού Α.Ο. , προδιαγράφεται λαμπρό και ελπιδοφόρο!!!
Οι κόποι , οι θυσίες , οι στόχοι και το όραμα της Διοίκησης , του Τεχνικού επιτελείου , των ποδοσφαιριστών και του "12ου παίκτη" των φιλάθλων και των Ultras ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο νομός μας ποδοσφαιρικά στη Γ΄Εθνική (για αρχή) θα εκπροσωπείται επάξια
Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νομού μας , είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα του ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ Α.Ο. !!!
Και πάλι τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια!!!
Με εκτίμηση
Ραουζαίος Πέτρος

ΑΕ Σαντορίνης

Η Διοίκηση, τα μέλη και οι αθλητές της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου του Πανθηραϊκού Α.Ο. για την επίτευξη του μεγαλύτερου στόχου που έθεσε για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, την άνοδο στη Γ” Εθνική κατηγορία.
Η επιτυχία σας δίνει χαρά και υπερηφάνεια σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Σαντορίνης και των Κυκλάδων.
Ευχόμαστε λαμπρή πορεία στη Γ’ Εθνική Κατηγορία!

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του Συλλόγου.

Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο

Η προσπαθεια ολοκληρωθηκε με τον καλυτερο τροπο. Συγχαρητηρια σε ολους. Διοικηση , ποδοσφαιριστες , προπονητες και φιλαθλοι καταφεραν με μια εξαιρετικη δουλεια και συνεργασια να κανουν το ονειρο πραγματικοτητα. Ευχομαστε , απο καρδιας , καλη πορεια στη Γ εθνικη κατηγορια . Επισης να αποτελεσετε παραδειγμα προς μιμηση και για τις αλλες ομαδες των νησιων μας και κυριως κινητρο για τα νεα παιδια ωστε να ασχοληθουν με το ποδοσφαιρο. Και παλι συγχαρητηρια!!!

Παμμηλιακός

Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και οι αθλητές του Παμμηλιακού, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Πανθηραϊκό για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στη Γ΄Εθνική.

Θύελλα Καμαρίου

Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου συγχαίρει την ομάδα του Πανθηραϊκού Α.Ο. για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική κατηγορία και εύχεται καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου

ΑΟ Θήρας

Το ΔΣ του ΑΟ ΘΗΡΑΣ συγχαίρει την ομαδα του ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ ΑΟ για την ιστορική άνοδο στη Γ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία ποδοσφαίρου .

Ευχόμαστε καλη πορεία στο νεο πρωτάθλημα και ακομα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον που θα εδραιώσουν το νησι μας στον αθλητικό χάρτη της χώρας !

Α.Ο. Μυκόνου

Ο Αθλητικός Ομιλος Μυκόνου συγχαίρει τον Πανθηραϊκό για κατάκτηση του νταμπλ Κυκλάδων και την άνοδο του στη Γ’ Εθνική. Του ευχόμαστε καλή πορεία και να εκπροσωπήσει επάξια το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Άνω Μερά

Το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Αθλητικού Σωματείου Άνω Μεράς εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Πανθηραϊκό για την άνοδο στη Γ' Εθνική, και Είμαστε χαρούμενοι που γνωρίσαμε την ομάδα του Πανθηραϊκου στη τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ματς στο γήπεδο μας

Μετά τιμής το Διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου Άνω Μεράς.

ΕΠΣ Κυκλαδων

Το Δ.Σ. του Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και τα σωματεία-μέλη εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο σωματείο μας ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ για την άνοδο του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Ευχόμαστε και τα άλλα σωματεία μας να κατορθώσουν το ίδιο επίτευγμα σύντομα.

Πανσιφναϊκός

Η Διοίκηση, οι προπονητές όλων των τμημάτων, οι ποδοσφαιριστές μας και σύσσωμο το νησί της Σίφνου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια για την άνοδο στην Γ' Εθνική της ομάδας του Πανθηραικού. 

Καλή επιτυχία !!!
Για το ΔΣ 
Ατσόνιου Ευαγγελία 
Σίφνος 28/5/2016

ΑΟ Σύρου
Α.Ο. Σύρου συγχαίρει θερμά τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλο το επιτελείο του Πανθηραϊκού για την επιτυχία της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα της Σαντορίνης έχει όλες τις δυνατότητες και τις προϋποθέσεις για να εκπροσωπήσει επάξια το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα....
Verte de nuevo σε μεγαλύτερες κατηγορίες!!!!
ΕΚ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ
ΠΑΣ Τήνου
Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Σ. Τήνου συγχαίρουν την ομάδα του Πανθηραικου για την άνοδο στην Γ´ Εθνικη κατηγορία και εύχονται ανάλογες επιτυχίες και στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares