Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 12:35

Να γνωρίσουν τις ομορφιές των νησιών μας

Τα 51 ιστιοπλοϊκά σκάφη με περίπου 350 μέλη πληρώματος από το απόγευμα της Κυριακής (03/07) βρίσκονται στο λιμάνι της Νάξου.

Πρόλαβαν την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών και ετοιμάζονται για τη 2η διαδρομή που είναι από τη Νάξο προς τη Κίμωλο. Ώρα εκκίνησης, στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (05/07) και η απόσταση που πρέπει να καλύψουν είναι 49 ναυτικά μίλια. Αυτή την ώρα πραγματοποιείτε στο Τουριστικό καταφύγιο μία σεμνή τελετή με την αρωγή του δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και τη βοήθεια της Μαζικής Εστίασης με στόχο την βράβευση των καλύτερων της 1ης διαδρομής, ήτοι από Κέα προς Νάξο…

Παράλληλα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διά του αντιπεριφερειάρχη κου Γιάννη Μαργαρίτη μέσω δελτίου Τύπου σημειώνει τη σημασία που έχει ο αγώνας για τη γνωριμία των ναυταθλητών με τις ομορφιές των νησιών και τον πολιτισμό τους. Λειτουργεί δε και ως προβολή τόσο εντός όσο κι εκτός Ελλάδας…

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για μια ακόμη χρονιά, στηρίζει, ως συνδιοργανωτής, τον 22ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2016 «Cyclades Regatta», ο οποίος ξεκίνησε στις 2 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου. Η διαδρομή που ακολουθεί είναι: Κέα, Νάξος, Κίμωλος, Σίφνος και Κύθνος.

Ο διεθνής αγώνας ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2016 «Cyclades Regatta»   διοργανώνεται από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών – Καλλιθέας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και έχει τη υποστήριξη του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος.

Σκοπός, μεταξύ άλλων, αυτού του αγώνα είναι η γνωριμία των ναυταθλητών με τις ομορφιές και τον πολιτισμό των νησιών και η προβολή τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares