Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016 11:25

Είναι τιμή για εμένα που θα αγωνιστώ στον Ατρόμητο

Το ταλέντο και η δουλειά πάνω σε σωστές βάσεις απέδωσαν και ο Μιχάλης Ξενάκης του ΠΑΣ Νάξου, εκπληρώνει ένα από τα όνειρα του παίρνοντας μεταγραφή στις ακαδημίες μία μεγάλης ΠΑΕ, του Ατρόμητου.


Ο νεαρός άσος μετά από πολύ καλές χρονιές που είχε με την ομάδα της Νάξου, αλλά και τη Μικτή Κυκλάδων, τράβηξε τα βλέμματα της Αθηναϊκής ΠΑΕ και μετά από τις απαραίτητες συζητήσεις, πλέον ο Ναξιώτης ανήκει στο δυναμικό της κ17 του Ατρομήτου, με την οποία ήδη προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν.

Το sportcyclades.gr μίλησε με τον ποδοσφαιριστή για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και τα συναισθήματα που έχει.
Πλέον έχεις κάνει ένα τεράστιο... άλμα στην καριέρα σου, αφού από τον ΠΑΣ Νάξου τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρομήτου. Θα ήθελα να μου πεις τις πρώτες του σκέψεις, τα πρώτα σου συναισθήματα.

"Με δέος και περηφάνια γίνομαι μέλος του Ατρόμητου Αθηνών και είναι εξαιρετική τιμή για μένα ότι θα αγωνιστώ φορώντας την φανέλα αυτής της μεγάλης ιστορικής ομάδας".

Θα ήθελες να πεις κάτι σ' αυτούς που σε βοήθησαν να φτάσεις έως εδώ;

"Ευχαριστώ από καρδίας τον προπονητή μου κ. Πέτρο Μαράκη και τον ΠΑΣ Νάξου που με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Αποστόλη Αποστόλου που με ξεχώρισε, πιστεύει σε έμενα και σήμερα μου δίνει την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο στον Ατρόμητο. Τέλος, ευχαριστώ την οικογένεια και τους φίλους μου που στέκονται πάντα στο πλευρό μου.

Πριν κλείσουμε θα ήθελα μου αναφέρεις κι αν έχεις θέσεις τον επόμενο στόχο σου.

"Επόμενος μου στόχος είναι να αποκτήσω μια θέση στο αρχικό σχήμα του νέου μου προπονητή και να έχω μια καλή πορεία στο νέο μου σχολειό".

Τέλος, όπως αναφέραμε θα γίνεις πλέον μόνιμος κάτοικος Αθηνών, τι θα κρατήσεις από το νησί σου και τι θα σου λείψει από τη Νάξο.

"Από τη Νάξο θα μου λείψουν τα πάντα όπως η οικογένεια μου, οι παρέες μου, το σχολείο μου, η παλιά μου ομάδα. Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ ποιος είμαι και από που κατάγομαι".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares