×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 643

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016 12:23

Παμμηλιακός η ώρα της κρίσης...

Η παραπάνω εικόνα, με έναν αγώνα να μετατρέπεται σε γιορτή του ποδοσφαίρου στη Μήλο κινδυνεύει να μην επαναληφθεί φέτος και κάποιοι πρέπει να δραστηριοποιηθούν για να μη συμβεί αυτό! Η παραπάνω εικόνα, με έναν αγώνα να μετατρέπεται σε γιορτή του ποδοσφαίρου στη Μήλο κινδυνεύει να μην επαναληφθεί φέτος και κάποιοι πρέπει να δραστηριοποιηθούν για να μη συμβεί αυτό!

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε απολαύσει τη φιλοξενία των Μηλιών, που γνωρίζουν, ίσως όσο κανένας άλλος να μετατρέπουν έναν απλό ποδοσφαιρικό αγώνα σε ''Γιορτή του ποδοσφαίρου'';

Καλό ή κακό;

Ο Παμμηλιακός είναι για τη Μήλο τα τελευταία χρόνια, το ''όχημα'' που έχει φέρει την εξωστρέφεια στο νησί μέσω του αθλητισμού. Πόσες φορές έχουν βγει ανακοινώσεις από άλλα σωματεία για τη φιλοξενία των Μηλιών και κατ' επέκταση του Παμμηλιακού; Πόσες εκατοντάδες άνθρωποι, που ανήκουν είτε σαν παράγοντες, είτε σαν ποδοσφαιριστές σε κάποιο σωματείο, έχουν επισκεφθεί τη Μήλο τα τελευταία χρόνια, φεύγοντας από το νησί με σχηματισμένες τις καλύτερες των εντυπώσεων;

Και αν σε όλα τα νησιά λέμε ότι ο αθλητισμός είναι μέσο για να ''σώσουμε'' τη νεολαία μας από τις κακές συνήθειες, τότε τι μπορεί να σημαίνει ο Παμμηλιακός για τη Μήλο που είναι το μοναδικό ενεργό ποδοσφαιρικό σωματείο του νησιού; Τι έχει προσφέρει στη κοινωνία της Μήλου ο Παμμηλιακός όλα αυτά τα χρόνια έχει αναλογιστεί κάποιος;

Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι ότι ''Ναι'' κάποιοι λίγοι στη Μήλο γνωρίζουν τι αξία έχει ο Παμμμηλιακός για το νησί και πόσο καλό κάνει η ύπαρξη της ανδρικής ομάδας στα πρωταθλήματα των Κυκλάδων. Άλλωστε ο ίδιος ο Δήμος του νησιού προσπαθεί κάθε χρόνο να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Θα αδικούσαμε κάποιους επιχειρηματίες -μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού- που στέκονται αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Σκέψη για αποχώρηση

Χθες με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι το έργο στις ακαδημίες του Παμμηλιακού συνεχίζεται κανονικά, με τις εγγραφές να ξεκινούν από αύριο Δευτέρα 22/8. Δυστυχώς όμως και μόνο η σκέψη περί μη καθόδου στο πρωτάθλημα του ανδρικού τμήματος, είναι κάτι που δεν ήχησε καλά στα αυτιά μας, σίγουρα και στα μάτια όσων διαβάζουν τώρα αυτό το άρθρο.

Ναι είναι αλήθεια... πλέον το ενδεχόμενο να μην έχουμε φέτος τον Παμμηλιακό στο πρωτάθλημα Ανδρών είναι πιο ορατό από ποτέ! Η διοίκηση του συλλόγου ψάχνει υποστηρικτές για τη δύσκολη και κοστοβόρα πορεία στο πρωτάθλημα, αλλά η ανταπόκριση είναι μικρή! Έτσι τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονα η σκέψη για μην δηλωθεί η Ανδρική ομάδα, με τις καθημερινές επαφές να έχουν ως στόχο την αποφυγή μίας τέτοιας δυσάρεστης κατάστασης.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο Παμμηλιακός συγκαταλέγεται μέσα σε εκείνα τα σωματεία που χρειάζονται ένα πολύ μεγάλο ποσό για να καλύψει τα έξοδα της χρονιάς, αφού λόγω των δύσκολων συγκοινωνιακών,  χρειάζεται να ταξιδεύει και να διανυκτερεύει περισσότερο από πολλές ομάδες στις Κυκλάδες. 

Στήριξη

Οι Μηλιοί στο παρελθόν έχουν δείξει σε όλους μας την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο... Νομίζουμε ότι αυτή έχει ατονίσει τα τελευταία χρόνια, αλλά παράλληλα είμαστε σίγουροι ότι δεν θέλουν να δουν την ομάδα του νησιού τους στο περιθώριο! Όλοι τους γνωρίζουν ότι η ομάδα του νησιού έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ποιότητα του ποδοσφαίρου μας, ρίχνοντας την ''σπίθα'' για δημιουργία ομάδων στις Δυτικές Κυκλάδες.

Αν πάρουμε σαν παράδειγμα τα λεγόμενα ''προηγμένα ποδοσφαιρικά νησιά'', οι εκεί επιχειρηματίες επενδύουν πάνω στις ομάδες τους για την προβολή της επιχείρησης τους και του τόπου τους. Αυτό λοιπόν είναι το καλύτερο μοντέλο για να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια και μέσα από αυτό να συνεχίσει η προβολή του νησιού μέσω του ποδοσφαίρου.

Ο Δήμος Μήλου, οι Επιχειρηματίες του νησιού και φυσικά ο ''Οικονομικός κολοσσός'' της Μεταλλευτικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στη Μήλο θα πρέπει να βγάλουν το βάρος από τις πλάτες των λίγων και να τείνουν χείρα βοηθείας για να συνεχίσει να υπάρχει ο Παμμηλιακός.

Η στήριξη στον Παμμηλιακό σημαίνει στήριξη στο ίδιο το νησί και τη νεολαία του... Ο Παμμηλιακός θα πρέπει να συνεχίσει να λάμπει στις Κυκλάδες και αυτό είναι ''Μηλέικη υπόθεση'' που λύνεται συλλογικά!

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares