Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016 00:05

Δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να προσβάλει την προσπάθεια

Χρονιά με τη χρονιά η Λάβα παρουσιάζει την εικόνα ενός οργανωμένου σωματείου που θέλει να αφήσει πίσω το παρελθόν και να λειτουργήσει σαν πρότυπο για τον φίλαθλο κόσμο και τους αθλητές.

Η πρόκριση της Κυριακής αποτελεί μόνο μία επιβράβευση στην προσπάθεια των τελευταίων ετών, που ξεκίνησε με εμπνευστή και μπροστάρη τον πρώην πρόεδρο Μάριο Γαλανό και συνεχίζεται από την τωρινή διοίκηση του σωματείου.

Τα προχθεσινά άσχημα γεγονότα δεν επηρεάζουν την Λάβα, αντιθέτως εντείνουν την προσπάθεια που γίνεται, πράγμα που όπως φαίνεται βρίσκει συμπαραστάτη και τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος έδωσε το βροντερό παρών και όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που ακολουθεί θα είναι αυτός που θα περιφρουρήσει την ομαλή πορεία του συλλόγου:

«Ο κόσμος πλέον ειναι κοντά στην ομάδα μας όσο πότε. Το ΔΣ νιώθει την ανάγκη να τους ευχαριστήσει όλους όσους είναι δίπλα στην ομάδα για να ζήσουμε μεγάλες στιγμές.
Στο τελευταίο συμβούλιο παρευρέθηκαν φίλαθλοι της ομάδας μας και μας ενημέρωσαν ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να ξανασυμβούν γεγονότα που θα προσβάλουν την μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει .
Σκοπός μας είναι να είμαστε κοντά στους αθλητές μας σε οποιαδήποτε έδρα χειροκροτώντας τους σεβόμενοι τους αντιπάλους αθλητές και φιλάθλους».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares